Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Ovan

Pročitajte šta čeka Ovna u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Sreda, 27.12.2017.

15:43

Izvor: B92

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Ovan

Podeli:

Mars, planeta koja vlada vašim znakom, nalazi se na ulasku u novu 2018. godinu u znaku Škorpije u konjukciji sa Jupiterom i dobrim aspektima sa Neptunom, Suncem, Venerom i Plutonom. Pošto je znak Škorpije vaše osmo polje koje vlada velikim promenama, akcijama, transformacijom, intenzitetom i strašću, jasno vam je da se sve vezano za ljubav mora odvijati kroz tajne, iznenađenja, kroz dramatične oscilacije, kroz puno posesivnosti i ljubomore. Ove će pozicije onima koji su slobodni jako prijati, ali će onima koji su u vezama i brakovima definitivno donositi nestabilnost. No, idemo redom....

Prvi kvartal – u januaru, pun Mesec je u vašem polju doma i bilo bi dobro da ne dozvolite da negativne situacije sa partnerom eskaliraju. Pokušavajte da obuzdate svoju ljubomoru i imajte više razumevanja. S druge strane, vama ovaj period daje mogućnosti da uđete u tajni odnos. No, budite ubeđeni, ovakvih prilika će još biti.... Slobodni Ovnovi mogu ući u emotivnu priču, i ona bi u nekoj svojoj početnoj fazi funkcionisala savršeno. No, tokom februara možete da shvatite da osoba za koju ste zainteresovani nije iskrena prema vama....ili da pak nema nameru da se dublje vezuje. Nemate razloga za razočarenje – u martu je Venera u vašem polju ličnosti, pa ćete itekako moći da privučete nove osobe u svoj život.

Drugi kvartal – Jupiter, planeta koja vlada vašim tajnama, ide retrogradnim hodom, pa se pričuvajte da ono što ste tajili ne pronađe put do partnera. Naročito je jun pogodan da iznese neke stvari na dnevni red, što bi dovelo do destabilizacije odnosa. Mars kreće unazad, i vreme je da se preispitate – koliko ste uložili u vezu i koje ste greške napravili. Ova tri meseca su vam komplikovana kada su emotivni i bračni odnosi u pitanju i treba se čuvati bilo kakve impulsivnosti... Slobodnim Ovnovima tranzit Venere donosi nove ljubavne prilike, samo je pitanje koliko ste vi spremni za bilo šta trajnije. Mogućnosti za početke novih emotivnih veza, a stoji da biste u ovom periodu mogli sedeti na dve ili više stolica.

Treći kvartal – prilično truckav put za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Partner i vi ćete funkcionisati kao na klackalici, biće potrebno mnogo obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i terati inat jedno drugom. Vi lično ćete biti vrlo osetljivi i nervozni i mogu vam smetati čak i nebitne sitnice, što će dovoditi do povremenih rasprava ili distanciranja sa voljenom osobom. Slobodnima s druge strane, situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi ste voljni da uživate, istražujete, da se provodite kao nikada do sada. Malo je verovatno da vam i ovaj kvartal može doneti emotivnu sigurnost i okrenutost samo prema jednoj osobi.

Četvrti kvartal – u ovom periodu se neke od prekinutih veza mogu obnoviti, bilo da su iz prošlosti, bilo da su iz prvog dela ove godine. Neko vam se vraća i sada se vraća na pravi način – oboje ste prošli neke teške momente i sada je vreme da se ponovo povežete i ovi odnosi mogu vrlo brzo krenuti ka stabilnosti, pa čak i nekim ozbiljnijim koracima. One veze i brakovi koji su „preživeli“ uspone i padove u 2018. godini sada su u odličnoj fazi i ostaće takvi do kraja godine. Naravno, ukoliko vi opet ne napravite neki propust i dozvolite da vas povuku čari nekog tajnog flerta. Slobodnim Ovnovima novembar donosi jednu veliku ljubavnu priču, osobu koja je maltene pa fatalna po vas i u koju ćete se brzo i intenzivno zaljubiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare