Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Blizanci

Pročitajte šta čeka Blizance u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Sreda, 27.12.2017.

15:48

Izvor: B92

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Blizanci

Podeli:

Na ulasku u 2018. godinu, vaš vladar Merkur nalazi se u polju emotivnih i bračnih partnerstava, u znaku Strelca gde ima nepovoljno dostojanstvo i u aspektu sa retrogradnim Uranom. Šta ovo znači? Pa, prosto rečeno – iako ste mislili da ste sa izlaskom Saturna iz polja braka stavili tačku na neki nepovoljan dugogodišnji period, očigledno je da to nije baš tako. Godina u koju ulazite neće biti toliko komplikovana kao one ranije, ali će doneti velike promene i oscilacije u bitnim partnerstvima. S druge strane, ova pozicija slobodnima donosi veliki broj avantura, uživanje, ali teško vezivanje i stalnost.

Prvi kvartal – januar započinjete sa planetom ljubavi Venerom u vašem polju strasti, što će biti fin početak godine, naročito za zauzete Blizance. No, već februar donosi mogućnosti za flertovanja, što će se pojačati do kraja ovog perioda, pa ne bi bilo čudno da neki od vas požele da ipak probaju malo zabranjenog voća. Ukoliko svoje misli i želje ipak okrenete prema partneru, ovo bi mogao biti jedan od izuzetno lepih perioda u 2018. godini. Slobodni se mogu upustiti u vezu, za koju će od samog početka biti svesni da ne može trajati dugo, ali to neće umanjiti uživanje i zadovoljstvo koje budu osećali u njoj. Ni vi sada niste spremni za neko ozbiljnije obavezivanje, tako da će vam ovo u potpunosti odgovarati.

Drugi kvartal – u aprilu, Venera ulazi u vaše polje tajni, a u maju je sledi i Uran, koji će žestoko prodrmati one u emotivnim vezama i brakovima. Slede vam definitivno velika ljubavna iskušenja i jake mogućnosti za puštanje treće osobe u život. Iako će vas ono što budete skrivali od partnera povremeno jako mučiti, malo je verovatno da ćete biti radi da se tek tako odreknete osobe sa kojom ste u tajnoj vezi. Jun vas ipak može vratiti na pravi put jer ćete shvatiti vrednost voljene osobe i odnosa koji imate sa njom. Slobodni Blizanci će u ovom periodu uživati, pogotovo što će Venera boraviti u vašem prvom polju, donoseći vam neobuzdani optimizam i šarm. Pred vama su vatreni dani i još vatrenije veze.

Treći kvartal – letnji period može pomoći onima u emotivnim vezama i brakovima da srede svoje, prilično poljuljane odnose. Naglašeno polje komunikacije i kratkih putovanja tokom ovih meseci doneće otvorenije razgovore sa voljenom osobom, povratak dobre komunikacije, ali i mogućnosti da odete zajedno na letovanje, što će i vama i drugoj strani izuzetno prijati. Pošto će Venera u ovom periodu ići preko vašeg polja ljubavi, kojim i vlada, slobodni se mogu po prvi put ove godine istinski zainteresovati za nekog i jako zaljubiti. No, vaša sreća može biti kratkog daha, jer će se u ovom odnosu vrlo brzo javiti problemi, koji mogu ići kroz okolnosti koje vama i drugoj strani neće biti naklonjene.

Četvrti kvartal – iskreno rečeno, ovo je najpovoljniji period i za zauzete, ali i za slobodne Blizance. Tokom novembra, Jupiter ulazi u vaše polje braka i u svoje sedište, znak Strelca. Emotivne veze i brakovi sada će brzim korakom krenuti ka oporavku, a u ovom periodu će Blizanci vrlo često govoriti « da » – slede ozakonjenja veza, veridbe. Očigledno je da je kod vas jesen pravo vreme za svadbena veselja. Što se slobodnih tiče, ukoliko ste prekinuli odnos sa nekim tokom trećeg kvartala, sada postoji više nego velika šansa i da ga obnovite, jer Venera koja vlada vašim poljem ljubavi kreće retrogradnim hodom. Koliko god ova godina za vas bila nestabilna, ona će vam ipak na kraju doneti veliko emotivno zadovoljstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare