Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Rak

Pročitajte šta čeka Raka u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Sreda, 27.12.2017.

15:49

Izvor: B92

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Rak

Podeli:

U 2018. godinu ulazite sa jakom konjukcijom Jupitera i Marsa u vašem polju ljubavi, stelijumom planeta – Saturnom, Venerom i Suncem u polju emotivnih partnerstava i braka. Godina prosto miriše na neka ozbiljna dešavanja po pitanju ljubavi. Koliko god zauzeti strahovali od tranzita Saturna kroz polje braka, izgleda da će vam on ove godine samo pomoći da dodatno učvrstite emotivne odnose u kojima ste. Takođe, tranzit ove planete, udružen sa Jupiterom doneće i slobodnim Rakovima vrlo ozbiljne ljubavne priče, a neke od njih će, ako ne ove godine, a ono tokom 2019. završiti i brakom. Nije loše, jel da?

Prvi kvartal – odmah na samom početku godine – pun Mesec u vašem znaku i jedna baš fina šansa za slobodne Rakove da tokom praznika upoznaju izuzetno zanimljivu osobu. Nemojte da vas zavara njena površna mirnoća – ovo je neko ko je jako strastan i intenzivan i ako se prepustite – istinski ćete uživati u ovoj priči. Zauzeti ovih prvih par meseci u 2018. godini mogu provesti u jednom stabilnom i korektnom raspoloženju. Situacija sa partnerom će funkcionisati bolje nego inače, naravno, ukoliko vi ne budete imali neke svoje lutke i ukoliko ne budete upadali u svoja čuvena, promenljiva raspoloženja. Vaša lična nestabilnost I nervoza (najviše zbog novca i poslovnog segmenta) biće izražena tokom februara meseca.

Drugi kvartal – april i maj su dosta nestabilni za zauzete Rakove. Non stop ćete imati osećaj da vas partner presira i opterećuje, a i kod vas i kod druge strane može biti potencirana ljubomora i nepoverenje. Ovo će se donekle ublažiti tokom juna meseca, ulaskom Venere u vaš znak. U vašem polju ljubavi i dece Jupiter je vrlo aktivan, iako ide retrogradnim hodom, pa je ovo prvi period u kojem bi Rakovi mogli poželeti prinove i proširenje porodice. Što se tiče slobodnih, ovo je vrlo potentan period – lako ćete sklapati nova poznanstva, ali je itekako moguće da bi sve veze započete u ovim mesecima mogle imati kao osnovu samo strast i seksualno ispunjenje. No, to vam neće smetati da u njima uživate.

Treći kvartal – jul i avgust su, bar za slobodne Rakove vrlo povoljni meseci da uđu u novu emotivnu priču. Odnose započete u ovom periodu odlikovala bi trajnost i povezanost, kao i velika količina ljubavi. U septembru je Venera, zajedno sa Jupiterom u vašem polju ljubavi, ali se sprema za svoj retrogradni hod, što će Rakovima doneti izuzetno komplikovane ljubavne priče – imaćete osećaj da ste sreli svoju srodnu dušu, ali nemojte da se iznenadite ako vrlo brzo dođe do velikih turbulencija u ovim odnosima. Što se tiče zauzetih i ovaj period vam daje mogućnosti za trudnoće, a oni koji su u dužim vezama mogu se, zbog istih, odlučiti i za veridbe i krenuti da planiraju ulazak u brak.

Četvrti kvartal – oktobar zauzetim Rakovima opet iznosi na dnevni red ljubomoru, posesivnost i povremeno jaku tenziju sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. U ovom je mesecu potrebno da pokrenete pitanja koja ste do sada zanemarivali i da ih konačno rešite. Neke emotivne priče sada mogu biti prilično destabilizovane i moguće je da će pojedine prestati da postoje. Ukoliko prevaziđete neugodni oktobar i prvi deo novembra, ostatak godine vam donosi sklad i posvećenost jedno drugom. Oni koji su od skora započeli veze, sada će pokušavati na svaki mogući način da ih zadrže, jer će biti evidentno da problemi iskaču sa svih strana. Za slobodne Rakove, ovo je period naglašene strasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare