Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Vaga

Pročitajte šta čeka Vagu u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Sreda, 27.12.2017.

15:55

Izvor: B92

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Vaga

Podeli:

Na ulasku u novu 2018. godinu, u vašem polju doma i porodice smešteni su Pluton, Sunce, Venera i Saturn. Ovaj stelijum planeta govori o obavezi koju ćete imati prema svojim bitnim partnerstvima, ali i o mogućnosti da se baš u ovoj sferi dogode neke suštinske promene. Šta god da se bude dešavalo – dokle god ste posvećeni porodici i partneru, nemate razloga za bojazan. U vašem polju komunikacije, kretanja, kratkih putovanja i susreta stoji konjukcija Marsa i Jupitera, što označava da će tokom ove godine mnoge osobe prošetati kroz vaš život, a zadržaće se samo one koje su zaista vredne vašeg truda.

Prvi kvartal – dobar kontakt Venere, vladarke vašeg znaka i Marsa, vladara partnerskih odnosa, obezbediće da početak godine onima u vezama i brakovima bude izuzetno lep. No, nemojte prerano da se opuštate, jer će situacija vrlo brzo početi da se menja, već tokom februara meseca kada se u vašem polju ljubavi dešavaju pomračenje Sunca, ali i tranzit Venere. Zauzeti mogu lako otpočeti sa nekim flertićem koji bi vrlo brzo mogao da se pretvori u burnu avanturu. Slobodnim Vagama ovi aspekti i te kako odgovaraju, vi ćete se provoditi ludo i nezaboravno. Slede vam dani ispunjeni ljubavnim prilikama, ali ovde trenutno nema mesta za neke ozbiljnije emotivne priče. Prosto rečeno – period za slobodnu ljubav.

Drugi kvartal – već u aprilu je stabilnost vaših bitnih relacija u priličnoj meri prodrmana, pogotovo što u ovom periodu imamo konjukciju Saturna i Marsa u polju doma i porodice, pa će biti neophodno mnogo tolerancije i fokusiranosti na očuvanje odnosa sa partnerom ili osobom koju volite. Da, Uran izlazi iz vašeg polja braka, što bi kao trebalo da vam olakša situaciju, ali izlazi uz vrlo nepovoljne aspekte sa Marsom koji vlada partnerstvima, tako da kod nekih od vas ovo može označiti i kraj veze ili braka. Ne zaboravite – mir i kompromis su sada jedini način da spasete što se spasti da. Što se tiče slobodnih, Mars kreće unazad u vašem polju ljubavi, i eto nekih osoba iz prošlosti ponovo u vašem životu.

Treći kvartal – par dana pre početka ovog kvartala, dešava se pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi. Zajedno sa još uvek retrogradnim Marsom, ovaj će aspekt uneti dodatnu pometnju u emotivne veze i brakove, pogotovo ako ste od početka godine sedeli na „dve stolice“. Napetost počinje polako da popušta u septembru, da bi se u oktobru, sa direktnim kretanjem Saturna, sve počelo da vraća u normalu između vas i voljene osobe. Veze koje su započele tokom 2018. godine sada već ulaze u fazu kada i vi i partner počinjete da razmišljate o nekim ozbiljnijim temama. Kada pogledamo šta slobodne Vage rade u ovom periodu – standardna slika – flertujete punom parom i uživate u svakom trenutku.

Četvrti kvartal – evo i perioda u kojem vaša vladarka Venera započinje sa retrogradnim hodom iz znaka Škorpije. Vage mogu opet napraviti „korak unazad“, ali ovog puta će rešiti bilo kakav problem iz prošlosti – da li je to bivše partnerstvo, ili situacije sa emotivnim ili bračnim partnerom koje niste uradili kako treba – ovo je vreme za vaše popravne ispite, i vi ćete ih ovog puta sa lakoćom završiti. Još kada u novembru Jupiter pređe u znak Strelca i dobro aspektira vaš znak, moći ćete da odahnete, jer sa teškoćama je sada zvanično kraj. Slobodni pripadnici ovog znaka sve do kraja godine imaju šansu za šansom da se, ovog puta, ipak ozbiljnije vežu za neku osobu. Zar ne mislite da je vreme za prave priče?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare