Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Strelac

Pročitajte šta čeka Strelca u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Sreda, 27.12.2017.

15:57

Izvor: B92

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Strelac

Podeli:

Da, Saturn vas je ostavio, ali nemojte da računate da ćete tokom 2018. godine biti mirni. Merkur u vašem znaku u opoziciji sa Mesecom, sa kojim ulazite u ovu godinu, govori o nestabilnosti i promenljivosti kada su emotivne veze i brakovi u pitanju. Takođe, vaš vladar vam je iza leđa, u polju tajni, i to jako podstaknut od strane Marsa, pa će sve ono što je skriveno, a u isto vreme jako emotivno i strasno Strelčeve okupirati maltene tokom cele godine. Tek kada Jupiter uđe u vaš znak, u novembru mesecu, moći ćete da kažete da ste na probleme i nestabilnost stavili tačku. No, idemo redom….

Prvi kvartal – početkom godine, Strelčevi u vezama i brakovima su « ni tamo ni ovamo » - odnos sa partnerom je promenljiv i vi se osećate na neki način neispunjeno i uskraćeno. Pojedini Strelčevi već u ovom periodu mogu pokrenuti neke tajne aktivnosti, naravno – ako to već nisu uradili tokom prethodne godine. U suštini, sve ono što je skriveno prikazano je kao da vas u potpunosti okupira i oduzima svu vašu pažnju. Vaša su osećanja izuzetno intenzivna, a strast može postati vaš pokretač u potpunosti. Ukoliko ste « solo » postoje neke malecke šansice da uđete u «normalan» odnos, mada je mnogo jača postavka za to da se zaletite u vezu koja iz nekog razloga mora biti skrivana od očiju javnosti.

Drugi kvartal – tokom ovog perioda, kod slobodnih Strelčeva je već neuporedivo bolja situacija. Postoje itekako velike šanse za novu emotivnu priču, i odnos koji bi mogao da vam izuzetno prija. Kod nekih od vas, postoji čak i mogućnost za aktiviranje dešavanja sa bivšim partnerima, naročito od juna, kada vladar vašeg polja ljubavi Mars, krene retrogradnim hodom. Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, vi funkcionišete kao na klackalici – u jednom trenutku korektan odnos i raspoloženje, već u narednom – pad, nestabilnost. Ukoliko ste u paralelnom odnosu, potrebno je više pažnje i skrivanja, jer postoji šansa da stvari izađu na videlo. Ipak, nećete biti spremni da na ovu tajnu priču stavite tačku….

Treći kvartal – Strelčevi u emotivnim vezama i brakovima, maltene do pred kraj ovog perioda, imaće problem u svojim bitnim odnosima. Postoje šanse da će neki od vas, baš početkom leta, konačno staviti tačku na vezu ili brak, ili će pak druga strana odlučiti da nema više šta da radi sa vama. Oni koji uspeju da preguraju ovaj period, shvatiće da moraju da naprave potpunu promenu u odnosu sa voljenom osobom, što će i uraditi, pa će tamo negde od septembra vaša veza polako početi da izlazi iz krize. Slobodni pripadnici znaka će jednim velikim delom biti okrenuti ka prošlosti i postoji ozbiljna šansa da obnovite vezu sa nekim ko vam je ranije bio partner. Nove veze bi išle uglavnom kroz neobavezno i avanturu…

Četvrti kvartal – u emotivnim vezama i brakovima još uvek se mogu provlačiti neki stari problemi, ali ulaskom Jupitera u vaš znak, u prvoj polovini novembra, na sve to će biti moguće staviti tačku. U bračnim zajednicama kreće jedno neuporedivo mirnije i lepše razdoblje, a oni koji su u dužim vezama baš u ovom periodu bi mogli da se odluče na zasnivanje zajednice ili ulazak u brak. Što se tiče slobodnih, vi ćete imati u oktobru još jednu «turu» vraćanja bivših emotivnih partnera – neki od vas će staviti tačku jednom za svagda, dok će drugi Strelčevi shvatiti da je osoba sa kojom su bili baš ona prava za njih i nastaviće vezu, koja se može pokazati kao jako uspešna i trajna. Mračne godine po pitanju ljubavi za vas su završene…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare