Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Jarac

Pročitajte šta čeka Jarca u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Sreda, 27.12.2017.

15:59

Izvor: B92

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Jarac

Podeli:

Jarčevima će se tokom 2018. dogoditi velike promene. Nova energija, nov način funkcionisanja. Onima koji su slobodni ova će godina doneti nebrojene mogućnosti i konačno pronalaženje sreće kada je ljubav u pitanju. Otvorićete se za ljubavna dešavanja više nego ikada do sada. Za zauzete, bilo da su emotivne veze ili brakovi u pitanju, dolazi vreme kada se stvari moraju definisati na drugačiji način. Neke stvari ćete morati da promenite kod sebe ukoliko želite da odnosi koji su vam važni ostanu u zoni stabilnosti. Ne zaboravite da tokom ove godine vi upravljate dešavanjima, zato – budite mudri i strpljivi!

Prvi kvartal – već sam početak godine donosi slobodnim Jarčevima izuzetno dobro raspoloženje, ali i prvu priliku za novu emotivnu priču, najpre preko segmenta prijatelja i izlazaka. Već ovaj odnos bi mogao postati trajna kategorija u vašem životu, bez obzira na eventualne uspone i padove koji se mogu dogoditi tokom ostatka 2018-e. Zauzeti Jarčevi osećaju nesigurnost kada su partnerstva u pitanju, što povremeno može u velikoj meri uticati na vaše ponašanje prema partneru. No, nekima od vas takođe su aktuelne tajne priče i švrljanja, što se naročito može pojačati tokom februara i marta meseca. Ipak, i emotivne veze i bračne zajednice neće pretrpeti neke veće udarce tokom ovog prvog kvartala 2018-e godine.

Drugi kvartal – e, sada već krećemo žestoko, bilo da su slobodni ili zauzeti Jarčevi u pitanju. Kod ovih prvih – ulazak Urana u vaše polje ljubavi prodrmaće vas iz temelja. Ulazite u period kada zaista možete očekivati neočekivano, a budite sigurni da će emotivnih šansi biti na sve strane. I vi osećate „pozitivno ludilo“, spremni ste da se prepustite i poklonite sebe nekome kao nikada do sada. Za to vreme, preispitivanje u emotivnim vezama i brakovima uzima maha u velikoj meri. Odnos je prilično zategnut i potrebno je mnogo strpljenja i tolerancije da bi se izašlo iz krize. Naročito će baš april biti vrlo neugodan i po vas i po partnera, ali i po stabilnost odnosa u kojem ste trenutno. Pokušajte da smirite situaciju.

Treći kvartal – u ovom periodu, oni koji su zauzeti imaju priliku da makar donekle stabilizuju situaciju sa voljenom osobom, ali unapred vas upozoravam da će to biti prilično zahtevan zadatak. Preispitajte sebe – koliko ste zaista spremni da uložite truda i emocija da biste spasili što se spasti da. Ukoliko smatrate da neki odnos ne vredi truda, i ukoliko shvatate da je vaša priča odlužila svoje, bolje je da dozvolite i sebi i voljenoj osobi slobodu, nego da se oboje mučite u nečemu što je odavno izgubilo svaki smisao. Za to vreme slobodni Jarčevi uglavnom uživaju. Neke veze iz prošlosti će ponovo doći na dnevni red, pa vidite da li vredi dizati ih iz pepela ili ne. Noviteti se smenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.

Četvrti kvartal – ok, i zvanično ulazimo u jednu mirniju zonu. One veze koje su uspele da prežive bure i oluje tokom proteklog dela 2018. godine, sada već imaju priliku da se oporave i stabilizuju. Ne samo to – za one u dužim emotivnim pričama sada se otvara i mogućnost ulaska u zajednicu ili brak. Očigledno je da su sve vaše bitne relacije morale da prođu test vremena i trajnosti, i ja se iskreno nadam da ste zadovoljni rezultatima. Za slobodne Jarčeve – nastavlja se period sa velikim mogućnostima za nove, neuobičajeno lepe i romantične ljubavne priče. Da, tokom oktobra i novembra može vam se opet aktivirati ljubavna prošlost, pa razmislite šta želite – staro i sigurno ili novo i potpuno uzbudljivo....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare