Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Ribe

Pročitajte šta čeka Ribe u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Sreda, 27.12.2017.

16:01

Izvor: B92

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Ribe

Podeli:

Na samom početku godine vaš vladar Jupiter nalazi se u znaku Škorpije I konjukciji sa Marsom, kao I aspektu sa Venerom I Saturnom. Šta ovo u prevodu znači? Znači da Ribe očekuje jedna vanredno čudna, intenzivna, ljubavlju I velikim strastima obojena, godina. Vi ste znak koji je pretrpeo velike udare od strane Saturna tokom prethodnih par godina, a sada ulazite u vreme kada možete konačno da se pomerite sa mrtve tačke u mnogim segmentima, a naročito po pitanjima ljubavi. Biće tu tajni, biće tu komplikacija I promena, ali ćete najzad osetiti šta znači istinski voleti I biti voljen. Do koske.

Prvi kvartal – već januar mesec donosi prve prilike slobodnim Ribama. Segment prijatelja, izlazaka, ali I segment putovanja I obrazovanja daje velike šanse za novu ljubav. Tokom februara, sa planetom Venerom u vašem znaku I polju ličnosti, osvajate harizmom, stavom, lepotom. Malo je verovatno da će biti onih koji će biti imuni na vaš šarm. No, februar donosi I zauzetim Ribama mogućnost za malo tajnog flertovanja, I to verovatno preko segmenta posla. Moguće je da želite sebi da dokažete da ste još uvek atraktivni I da imate uticaj na suprotni pol, ali ako želite pravi savet, on bi bio – nemojte praviti problem bez problema, vaše su bitne veze sada stabilne I nemojte unositi pometnju u odnos sa vašim partnerom.

Drugi kvartal – vladar vašeg znaka Jupiter, kreće retrogradnim hodom, I tokom ovog perioda neke će od slobodnih Riba biti najviše okupirane prošlošću. Može doći do kontakta sa bivšim emotivnim partnerima, a da li će neki od ovih odnosa ponovo zaživeti, to već zavisi od postavki u vašim natalnim kartama. U svakom slučaju, šanse za to postoje. Ukoliko vas prošlost dva posto ne zanima, preko posla ili izlazaka pojavljuju se osobe koje su zainteresovane za vas. Vi vidite koliko ste spremni da im pružite šansu. Što se tiče onih u vezama I brakovima, vi ćete uglavnom funkcionisati dosta mirno. Jedino će probleme imati oni koji imaju neku paralelnu priču, jer će vas ista jako opterećivati, a I partner će biti ljubomoran….

Treći kvartal – jul donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu “zabranjenog odnosa”, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. Jaka nerviranja I kod jednih I kod drugih, ali to shvatite kao poslednju zaista veliku prepreku za mir u vašim glavama koja se javlja tokom ove godine. Već od avgusta sve će polako početi da dolazi na svoje mesto I da se tlo, nakon potresa smiruje I stabilizuje. Sa nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti I shvatiti ko su osobe kojima trebate da se okrenete I posvetite im svu svoju pažnju I ljubav. Sa voljenom osobom ćete konačno ući u fazu prilagođavanja I lakšeg funkcionisanja. Ako ste do sada ostali slobodni – pojavljuje se neko ko će vas opčiniti u potpunosti

Četvrti kvartal – retrogradna Venera u znaku Škorpije donosi vam kontakt od strane nekoga koga ste mnogo voleli, a ko se javlja sa puta ili iz inostranstva. Moguće je da će vam ova priča prijati, ali ja ne bih rekla da će izazvati bilo kakav ozbiljniji potres u vašem srcu. Ulazak vašeg vladara Jupitera u svoje sedište I znak Strelca tokom novembra otvara slobodnima mogućnosti za, ovaj put, pravu ljubav koja donosi stabilnost I trajnost. Velika emocija, naglašena romantika I duboka I intenzivna osećanja će vas preplaviti…Što se tiče onih koji su u vezama I brakovima, vi ulazite u jedan neuporedivo bolji ljubavni period, a ako do sada niste – možete se odlučiti I za početak zajedničkog života ili ulazak u brak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare