Godišnji horoskop za 2015. godinu - Blizanci

Pročitajte šta čeka Blizance u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Utorak, 30.12.2014.

11:16

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Posao: Moguće su administrativne komplikacije u prva tri meseca nove godine. Neptun prolazi vašu 10-ku što je polje karijere, ciljeva i govori vam da sa dobrom intuicijom možete napraviti kvalitetan proboj u profesionalnom životu. Ova godina vam donosi poteškoće oko pravih izbora. Imaćete pomake, pomoć nekog autoriteta, ali je ta priča sklona odlaganjem. Trebali biste da koristite intuiciju ( Neptun ) pa u sprezi salogikom dođete do pravih pozicija u profesionalnom životu.

Ljubav: Jupiter će vas ostaviti da se snalazite sami, Saturn će vas sputavati u partnerstvima i ljubavi završavajući vam priče, brže nego što su i započele, Neptun će pokušavati da vas “prizove” da sagledate situaciju u ljubavi bez “ružičastih naočara. Kada Jupiter napusti Lava i pređe u znak Device od avgusta i to malo uticaja koji je imala vaša dekada u prvoj delu godine će ispariti. Možete i dalje da obmanjujete sve, ali time povređujete sebe.

Prečica u vašem životu sada ne postoji i što pre shvatite, bolje je za vas. Ono što može da se izdvoji kao lep period je ulazak Venere u Lavu i njen boravak u znaku koji voli znak Blizanca. Venerin hod biće lep, doneće zanimljive ljude u vaš život, ali sve je kratko, jer će ona na kratko aktivirati vašu dekadu i to od 5.do 16.juna. Biće upečatljivih susreta, ali ništa trajnog. Blizance prve dekade koji su u braku tranzit Jupitera u znak Device od avgusta nateraće da reše nesklad u svom domu i porodici. Sve što ostavite za kasnije prerašće u veći probleme.

Predstavnici druge dekade i te kako treba da se obradujete retrogradnom hodu Jupitera koji će lepo gledati vašu dekadu. Svojim povratkom i uticajem daće vam šanse da ispravite propušteno. Oni koji su rođeni od 3.juna do 13.juna (dakle obuhvaćena je i druga i treća dekada) neće moći biti mirni jer ih Uran podstiče na nove doživljaje, a sve to može da poremeti neke odnose u trenutku, kao udar groma.

Zdravlje: Komunikativni i elokventni Blizanci trpe loše uticaje Saturna i Neptuna. Alergije, neobične bolesti, teško dijagnosticiranje, sve to može da bude deo ove godine kada je zdravlje u pitanju. Bićete skloni pesimizmu i strahu što nije vaša karakteristika. Problemi sa stomakom i varenjem je karakteristično za jesenji i zimski period ove godine.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare