Godišnji horoskop za 2015. godinu - Ribe

Pročitajte šta čeka Ribe u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Utorak, 30.12.2014.

11:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Posao: Neptun, vaš vladar se ne voli sa Saturnom iz Strelca i odmah na početku kao da se rastežu u željama, strukturi, ograničenjima i potrebema. Tokom čitave godine će za vas uglavnom biti krajnost. Oni koji budu počeli da rade, možda će im dati posao u kome oni nisu vični. Nekima će biti zategnuti odnosi sa kolegama, dok drugi će postati šefovi, ali će ih opterećivati odgovornost kojoj oni možda nisu dorasli. Pluton će drugu dekadu od početka terati na duboka razmišljanja. „Šta je meni potrebno u životu? Do čega vam je ili koga stalo?“ – pitaćete se.

Vaša dekada je senzibilnija i osetljivija od ostalih predstavnika ovog znaka. Ne umete da se opustite kako treba i kada je sve u redu, a posebno kada je sve u vašem životu jedan veliki haos i zbrka. Prethodna iskustva imaju jačinu i dalje. Ne puštaju vas ni pedalj da se pomaknete napred. Za predstavnike treće dekade ova godina nema tolike uzburkanosti. Poprilično mirna godina, bez previše pompi. Oni koji su rođeni poslednja tri dana ovog znaka će od maja do septembra imati dobar uticaj Saturna koji kada se vrati unazad, doneti mogućnost da rešite propuste na pravi način. Dakle, na prvi pogled deluje da se u 2015. ne dešava ništa epohalno za treću dekadu Riba, ali ne zaboravite da će dosta uticaja imati i kako je aspektovan vaš podznak.

Ljubav: Za Ribe prvog dekanata, ulazak u 2015. nije lagan kada je u pitanju ljubav, posebno ako su od onih koji primaju jak Neptunov uticaj, odnosno ako su rođeni nakon 24. februara. Susret Neptuna sa vašim natalnim Suncem pojačava maštu, fantaziju, iluziju, donosi vam beg i negiranje stvarnosti od sredine januara do kraja februara. Mnogi od vas će poželeti samo da se zavuku u krevet i da sačekaju da sve loše stvari prođu. Tako možete samo produbiti problem, posebno ako ste u braku. Suočavanje sa sobom, onim što imate ili nemate, možda sa partnerom može biti pravi put vašeg ličnog spasenja, jer samozavaravanje i obmane vas mogu odvući u neke poroke ili psihičku nestabilnost.

Obuzetost nekim ili nečim biće snažna za vas do sredine marta, bilo da ste slobodni ili ne. Bez obzira na stanje vašeg duha prva tri meseca obiluju erotsko-fatalnim kontaktima. Period do sredine juna je rutina u partnerskim odnosima. Usamljeni će biti usamljeni, bračni i dalje u toj kategoriji (podznak će odigrati bitnu ulogu), a sa druge strane ili bolje reći unutar vas ćete se „kuvati“ u ekspres loncu nezadovoljstva. Tokom letnjih meseci ni sami nećete biti svesni koliko u trenutku možete da menjate status „single“ u „in relationship“ i obrnuto.

Tranzit Jupitera, kao i njegovi aspekti koje bude pravio je takođe bitan za vas i vaše odnose i za sam kvalitet istih, a on će se do jeseni, tačnije do 11. avgusta poigravati sa vašim raspoloženjem tražeći fokus na druge nagomilane probleme. Uznemirenja i blokade dolaze kroz nerešene probleme sa finansijama, posla, zdravlja, pa hteli ili ne, emocije ćete morati u ovom periodu ostaviti po strani, dok vaš vladar Jupiter ne uđe u vaše prirodno polje partnerstva i braka na jesen. U tom periodu je moguće da svoj status slobodnjaka promenite i to preko noći.

Oni koji su dugo u braku imaće realnih strahova da li će isti opstati. Nova poznantva su aktuelna do kraja godine, ali pazite kako se postavljate prema u vezi, jer su tokom oktobra i novembra mogući nagli prekidi.

Zdravlje: Problemi sa disajnim organima i reumatskim problemima biće aktuelni tokom zimskih meseci, bilo da je u pitanju početak ove godine ili kraj. Problemi crevnih infekcija su mogući u martu, junu i novembru. Pazite na nivo šećera. Previše nervoze može doslovno da vam stvori zdravstveni problem.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare