Godišnji horoskop za 2020. godinu - Riba

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Četvrtak, 27.12.2018.

15:24

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Riba

Podeli:

Ljubav

Ribe u ovoj godini trebaju u potpunosti da slede svoje srce. Ako vam govori da je osoba pored vas ona prava – onda nema razloga za brigu jer ona će I ostati pored vas. No, ukoliko negde počinjete da shvatate da ono što imate nije ono što vas ispunjava I donosi vam duševni mir – vreme je da polako krenete dalje. Taj odlazak od osoba koje vam se možda samo na papiru nazivaju partnerima – može u početnoj fazi biti uznemirujuć I naporan za vas, ali vrlo brzo ćete shvatiti da ste napravili pravi potez. Ljubavi za vas ima, ali ovog puta – onih pravih. Generalno gledano – Ribe u emotivnim relacijama moraju realno da sagledaju odnose u kojima su I da donesu pravu odluku. Zajedno, još jači ili odvojeni – sami odaberite. Slobodni pripadnici ovog znaka – sam početak godine je vrlo zanimljiv po pitanjima ljubavi, a nakon toga – period od sredine leta pa do kraja godine. Možda ti novi počeci neće biti toliko romantični kao što biste vi voleli, ali će definitivno doneti ono što vam je potrebno – stabilne ljubavne odnose.

Posao

Godina podrške, godina realnih planova I ostvarenja istih. Godina kada je vaš trud nagrađen I primećen. Takođe – godina kada imate pravu motivaciju I prave ideje, a istovremeno – dovoljno strpljenja I upornosti I da ih ostvarite. Mnogi od vas će dobiti jače odgovornosti, veća zaduženja I biće potrebno da se maksimalno posvetite I prionete na posao. Ukoliko se u 2020-oj odlučite da promenite posao, to će biti odluka koja je donesena nakon dobrog I studioznog razmišljanja. Nemate nameru da ulazite ni u šta za šta niste stopostotno sigurni da će dati svoje rezultate. Drugi deo godine je jako profitabilan po vas I moguće je da ćete u tom periodu biti I dodatno poslovno angažovani.

Zdravlje

Bićete osetljivi na promene vazdušnog pritiska I pojačanu vlažnost vazduha. U prelaznim periodima – na proleće I u jesen – moguće su češće prehlade I osetljivost na viruse. U drugom delu godine starije Ribe će imati češće glavobolje ili probleme sa kičmom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare