Sviđa mi se moja drugarica, a ona kaže da ne zna šta će sa mnom

E ovako, imam drugaricu koja mi se dopada, a znam da je slobodna, pa sam je pitao da li ona vidi sebe kraj mene i da li bi mi dala šansu. Ona mi je odgovorila da ne zna, meni nije bilo jasno, pa sam joj rekao da li to znači da ili ne, a ona opet ne znam. Marko

Petak, 14.07.2017.

14:49

Izvor: B92

Sviđa mi se moja drugarica, a ona kaže da ne zna šta će sa mnom

Podeli:

GČ: I šta je tvoje pitanje? Markić ti kao da si narkić (bez uvrede). Ona ne zna i šta je tu nejasno?! To "ne znam" u prevodu sa ženskog jezika na muški znači: Čekam bolju priliku, nisi mi seksualno zanimljiv, imam već nekoliko njih na lageru te sačekaj svoj red... ako ikada do njega i dođe, koliko si glup te ne shvataš da te ne želim ali ću zato da uživam u loženju tebe.. A možda stvarno ne zna? Ko će ga znati šta je u ženskoj glavi, kad ni one same to, često, ne znaju? Tvoje je ili da joj poručiš da kada bude saznala ti se javi i ostaviš je na miru ili da nastaviš, kao potrčko, da oko nje obigravaš. Ovo poslednje ćeš, ubeđen sam, i nastaviti da radiš dok ona ne otrkije da zna da te neće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.