Šta muškarci rade ako im je zaista stalo do devojke?

Šta muškarci rade ako im je zaista stalo do devojke, bez foliraže?

Ana

Utorak, 26.09.2017.

12:07

Izvor: B92

Šta muškarci rade ako im je zaista stalo do devojke?

Podeli:

To bez foliraže, dear Ana, ne ide! Da se ne lažemo, osim kod onih savršenih (čitaj muškaraca drkadžija), sve je nekako isfolirano, uvijeno, "stidljivo", nadmeno, skriveno....

Tako je kod nas većine. Jedno je šta rade a drugo šta misle odnosno šta žele da postignu. Ako im je stalo , kako stoji u "knjigama života" koje su pisali naši preci, onda je muškarac u stanju da uradi sve! A to podrazumeva: da ti skine zvezde sa neba, da ide u lov, da čuva kuću, ide u boj, uvek bude tu za svoju ženu... A od vas žena se očekuje da perete veš, odgajate decu, spremate ručak, slušate svog čoveka, sipate mu rujno vino...To, nadam se, shvataš da nem veze sa mozgom, ima idalje takvih koji u to veruju. U ovom, nenormalnom, 21.veku je sve poremećeno....pa i ljubav i shvatanje iste.

Moderan muškarac (mislim na većinu, ne na sve!) više brine o sebi i svojoj karijeri nego o "svojoj dragoj". Ako ne posle, onda tik pre posla i karijere su mu deca ta do kojih mu je stalo. Znam da se, mnogi, neće sa time složiti, ali je to činjenica. Muškarci će se uvek folirati kod žena i "ekipe" svojih ortaka...glumiti kako im nije stalo, kako su cool, kako oni drže sve konce u svojim rukama, kako ga žena sluša itd.

Svo to foliranje, busanje u grudi da te voli, glumatanje, kuliranje, udaranje čežnje, trčkaranje oko tebe... jeste sastavni deo muškog bića u nekoj vezi, ali to niti prikazuje niti potvrđuje suštinu ljubavi prema drugoj osobi. Koliko god je ovo bolesno vreme u kojem živimo, suština ljubavi je idalje ista: voleti nekog svim svojim bićem! A način na koji to neko pokazuje, varira od muškarca do muškarca. Bitno je da ti osećaš da mu je stalo do tebe, da znaš da će biti tu za tebe kada ti bude potreban, da ti i, zbog toga, lepo sa njim. Da osećaš da si nečija potreba! Ako to osečaš i znaš, šta te briga na kakav način ti to pokazuje?! Uživaj!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare