Bezizlazna situacija: On mene neće, ja ga volim i dalje

Kako da prebolim momka koji me neće?

Ajla

Utorak, 26.09.2017.

13:34

Izvor: B92

Bezizlazna situacija: On mene neće, ja ga volim i dalje

Podeli:

Prosto ne mogu da odolim a da te ne pitam....sa kog si ti drveta sišla? I zašto si to uradila, tako kasno? Nema ničeg lakšeg i jednostavnijeg od toga da preboliš nekoga ko te neće!

"To" i ne preboliš, pošto nemaš šta da preboliš! Nema ljubavi, pošto te ne voli...nema požude pošto te neće...Iskreno, jedino što treba da preboliš je tvoja sujeta. Svako je ima- neko manje, neko više. I ume da bude jaaaakooo gadnaaa (iz ličnog iskustva ti to kažem). Ali to nema veze sa ljubavlju! Tako da čim toga postaneš svesna, biće ti lakše da ga preboliš. U stvari, vrlo brzo ćeš ga preboleti, ostaje ti samo da „preboliš" sebe. A to ume da bude, poprilično, naporno i teško. Mislim, pobediti samog sebe, priznaćeš nije lako. Ali kada ti jednom pođe za rukom, svaki sledeći koji te ostavi, nećete naterati da mi postaviš ovakvo pitanje. E sad, ako ti drugarice, mamica, komšinica, kasirka, tetka...kažu kako nije sujeta već „si ti dušica koja voli i pati....normalno je da ti je teško pošto si mu sve dala- srce, dušu...,...neka ga ne zna šta je ostavio..." i ti u to poveruješ....onda si ne bolid, nego BOLID! Kada te neko ne voli, tu nema šta da preboliš...pošto nema ničega sa jedne strane. A za ljubav, ljubavnu patnju, preboleti nekoga... NEOPHODNO je da postoje dve strane!

A o tome, zašto voliš nekoga ko te neće i patiš za istim....o tvom i svačijem IQ-u koji se nalazi u takvoj situaciji...ne treba trošiti reči. Treba da potražiš lupu, kako bi IQ pronašla! Zato ne budi Ana Karenjina, već Ajla iz 21.veka, i pronađi onoga koji te hoće! I koga ti hoćeš!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare