Kada vidim tetku svoje devojke doživim jaku erekciju. Šta da radim?

Pre tri godine sam upoznao udatu tetku moje devojke. Svaki put kad je vidim doživim jaku erekciju tokom rukovanja. A to mi se pre nije desilo ni sa jednom ženom. Plašim se da ću tetki da kažem šta osećam. Kako to da uradim najbolje? Nenad

Četvrtak, 05.10.2017.

13:38

Izvor: B92

Kada vidim tetku svoje devojke doživim jaku erekciju. Šta da radim?

Podeli:

GČ: Tako što ćeš se prilikom iskazivanja svojih emocija sa tetkom rukovati desnom rukom, a ne svojom ekrekcijom tj. svojim Miloradom! Ukoliko se rukuješ Miloradom, možeš da popiješ tetkin ili tečin šamar. Mada, postoji i, veoma, mala mogućnost da ti kaže "das ist grose multikultivata'" a ti dodaš "mit ventilata'", ali ne bi se u to previše uzdao na tvom mestu. Erekcija ili u tvom slučaju "erekcija" je normalna kada ti se sviđa starija osoba. Nisi jedinstven, ako baš želiš da znaš, niti si zbog toga poremećen. Moraš prvo da razlučiš sa sobom koliko si "napaljen" na tetku i da li si zbog toga spreman da prekineš vezu sa njenom sestričinom. Ako ne možeš da izdržiš i pališ se na tetku više nego na devojku, što je legitimno i normalno, onda prvo to reci devojci...i bude spreman na njen smeh, a potom kada shvati da si ozbiljan...na njen šok, pa bes. I to su normalne i očekivane reakcije. A možda ti ponudi trojku sa tetkom, ukoliko tetka to bude želela. Mislim da ću pre ja postati mis sveta nego što će ti se ovo poslednje dogoditi, ali nada umire poslednja. Tek kada završiš sa devojkom....pričaj sa tetkom. Ako te ne bude blam, posle reakcije tvoje (tada već bivše) devojke. Mada što bi te bio blam? Nisi jedini koji bi da kresne nečiju tetku. Iskreno, ne moraš da poštuješ "red" oko iznošenja istine. Lepo otidni kod tetke i reci joj da ti se sviđa seksualno...pa neka ona vidi šta će sa tim. Tipa da li je za nokaut ili samo verbalno vređanje tebe. Ukoliko ti prizna da se i ti njoj sviđaš...budi siguran da će ti zazvoniti budilnik!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.