Gospodin čovek / gospodin čovek 3

Privlačim ga samo fizički: Kako da ga "nateram" da me zavoli?

Oboje smo u braku, a želeli bismo da se viđamo. Kod mene su uključene i emocije pored fizičke privlačnosti, a kod njega samo ovo drugo - za
sada. Kako da ga "nateram" da me zavoli? Lola

Izvor:

GČ: Odgovor na pitanje kako nekog naterati da te zavoli, ne samo da je pitanje za milion evra, već odogovor na to pitanje je za Nobelovu nagradu! To niko ne zna, osim da ti kaže činjenicu- budi ono što jesi, pa ako te zavoli takvu, zavoli, a ako ne, onda ništa. Teraj dalje, dok ne pronađeš onoga koji će te zavoleti takvu kakva si!
Iskreno, Lolice, ne znam, čak i ako te ne zavoli, nema razloga da se žališ i kuknjavaš. Imaš dva u jedan, kada je reč o seksualnom i emotivnom životu. Muž ti je tu da vodi ljubav sa tobom, a ljubavnik za orgazme tj. da imaš seks. I golub i vrabac su u tvojoj ruci! Sve dok ti to odgovara....uživaj! 21. vek je, a u njemu iščašenom, prevara je ukinuta a sopstveno zadovoljstvo je nam je u glavi nametnuto. Dakle hoćeš da budeš mučenica ili razvratnica! Ako mene pitaš, mnogo je bolje za tebe (i sve ostale pripadnike ljudskog roda) biti ovo drugo. Od mučenice nema nikakve vajde. Ni za tebe, ne za tvoje okruženje. Samo jednom se živi!

Komentari 3
Čitajte
Pošalji komentar