Zbog planetarne energije partner me ignoriše. Šta da radim?

Plašim se da zbog planetarne energije dolazi do sukoba u mojoj vezi. Moj partner me ignoriše danonoćno. Kako da utičem na planetarnu energiju jer nikada nije bilo ovako. Unapred zahvalna, Lola.

Četvrtak, 12.10.2017.

12:12

Izvor: B92

Zbog planetarne energije partner me ignoriše. Šta da radim?

Podeli:

To su vrlo ozbiljne stvari. Mogu biti pogubne. Utiču na sve nas. Stvarno nikada nije bilo ovako, Lokice. A najgore od svega je što se ljudi poput Ljubiše Trgovčevića, Kleopatre i Milana Tarota ne shvataju ozbiljno...i zato nam je tako kako nam je. I ti si, Lokice, sve te ljude ignorisala i gde si sada? Planetarna energija ti se umešala u vezu! Kako se nisi na vreme obratila onim troma koje sam malopre nabrojao, postoji samo jedno rešenje. Odmah u Mokrin, selo sa najvećim brojem ćuraka u našoj zemlji. Pronađi najvećeg ćurana (mislim na životinju, ne na neku pijanduru ispred samiške u selu)... Kada ga pronađeš počni da ga čikaš...plesom...četvoronoške....da se ritaš, kao kada se konj ili kobila ritaju...ćuran će ti odgovoriti raširenih krila...i kricima...Oponašaj ćuranove krike....Na taj način ćete sabijati planetarnu energiju. Ti svojim ritanjem ćeš je nabacivati svom ćuranu, a on će mahanjem krila ti je vraćati..i tako ćete je kontrolisati. Ovakvim postupkom ćeš rešiti sve svoje životne i ljubavne probleme. Životne, pošto ćeš, napokon, biti ono što jesi..a ljubavne, pošto ćeš pronaći svog "partnera" koji te neće "ignorisati dononoćno".

Inače, šteta što se planetarna energija umešala, da nije posavetovao bih te da pričaš sa svojim partnerom...da ti kaže zašto te ignoriše..šta očekuje od tebe...šta ima da ti ponudi...ili da sve to odbije i da ti bude jasno da on nije za tebe i da je vreme da prestaneš da budeš sa njim i pronađeš nekog drugog.

Ovako, pravac Mokrin!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare