Maštam o "trojki", ali i o muškarcima koji mi "obrađuju" ženu

U braku sam a stalno maštam o "trojki" sa još jednom devojkom, a nekada maštam kako gledam dvojicu ili trojicu koji mi "obrađuju" ženu istovremeno. Kako da ostvarim snove i da li sam normalan? Pozdrav

Četvrtak, 09.11.2017.

13:26

Izvor: B92

Maštam o

Podeli:

GČ: To što stalno maštaš u braku, to je normalno. Onaj koji ne mašta u braku je ili glup kao tocilo (tipa kuća-pos'o, pos'o-kuća, pošto tako treba da se ponaša čovek u braku) ili je sa neke čuke. Trojka sa dve osobe ženskog pola, za psihologe je dokaz „potencijalne apsolutne heteroseksualnosti" (zvaničan naziv), a po meni dokaz nečije seksualne maštovitosti. Većina muškaraca je takva. Doduše i žena, ali su one zrelije od nas i to vešto kriju. A ako je verovati psiholozima, ukoliko ne želiš trojku sa još jednim mjuškarcem tj. isključivo sa dve žene, to je dokaz da nemaš „homoseksualnih afiniteta". Nema nijednog razloga da ne pitaš svoju ženu za trojku. Budi taktičan i pitaj je dok imate seksualne odnose i to pred vrhunac istih. Ako ti tada kaže ne, budi uporan. Znaš onu izreku šmekera iz školskog dvorišta i iz kraja koji kažu „ne *ebe lep, nego uporan". Lično nisam siguran koliko je to tačno, ali pokušaj pošto nemaš šta da izgubiš! Ako neće tvoja žena, poštuj njenu volju i pronađi dve koje to hoće. Pitaš kako? Pa nisam ja Baba Vanga, moraš sam da se snađeš. I bez moralnih gadosti o vernosti, samo jednoj osobi za seks, ljubavi i bla bla bla..uradi ono što hoćeš i što želiš. 21 vek je i više ne važe pravila iz srednjeg veka! Doduše budi spreman i da izgubiš ženu, kao i da, možda, dobiješ dve umesto jedne...ali ako nešto želiš, onda znaj i za posledice. U ovom slučaju su seksualno očaravajuće, ali mogu da budu i razočaravajuće.

Sanjaš kako ti dva, tri i četiri tipa razvaljuju ženu. Da, i to je normalno! Da, da i da i to je normalno!! To se zove seksualna fantazija i njih se ne treba stideti! Naprotiv! Nisi originalan, niti jedini koji ima takve želje. Uostalom "gangbang" i "bukkake" su najgledanije porno stranice na svetu. Čak su i među prvih deset među svim onim što se gleda na netu. Rešenje? Reci ženi o svom maštanju vezano za nju. Ko zna, možda se njoj i svidi ta ideja...odluči da je proba...dopadne joj se..nastavi u tom „fazonu"...ti srećan, „oni" još više. Milina jedna. To se, budimo realni, verovatno neće dogoditi. Ono što će se dogoditi je da ćeš ti otvoriti oči i shvatiti da si na wc šolji sa „Miloradom" u ruci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.