U kombinaciji sam sa 14 godina mlađim dečkom. Šta da radim?

Poštovani! U vezi sam sa 14 god mlađim dečkom, u stvari to je više kombinacija. On zove kad njemu odgovara i viđamo se dva - tri puta mesečno. Šta da radim, kako da se postavim?

Petak, 10.11.2017.

11:11

Izvor: B92

U kombinaciji sam sa 14 godina mlađim dečkom. Šta da radim?

Podeli:

GČ: Draga Marina, možeš se postaviti na kolena, zatim četvoronoške...misionarski (na leđa)...sa strane.."jahački" da se postaviš...uostalom ako nemaš u vugla, imaš kod gugla (google.com) pa vidi kako sve možeš da se postaviš. A možeš i njega da pitaš kako da se postaviš. Da ne lupaš glavom, bez potrebe. Što se tiče tvog „postavljanja" oko toga što si seksualni objekat svom dečku i to (samo) dva - tri puta mesečno, to moraš sama sa sobom da rešiš. Da li hoćeš da mu budeš seksualni objekat (to ništa nije nemoralno, bolesno, neljudski, naprotiv) i koliko puta dnevno, nedeljno, mesečno? Kada sama sa sobom raskrstiš tu dilemu, posle će ti biti lakše da se „postaviš" prema njemu. Lopta će biti u njegovom dvorištu, pa neka vidi da li mu odgovaraju tvoji prohtevi ili ne? Verovatno neće, pošto je mlađi i uvek može da pronađe kuguarku, kao ti, željnog mladog mesa. Zato budi mudra i iskoristi svoje iskustvo pa mu to serviraj na rate, dok se tu.ate. Ttada muškarci na sve pristanu. Ili mu to serviraj dok mu čitaš bajke pred spavanje. Ti znaš svog „bačija" i kako da manipulišeš njime. Mada iz tvog pitanja se jasno vidi da on manipuliše tobom, pa, onda, neka ti je Bog u pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.