Večito pitanje: Da li ću se udati?

Kada ću se udati? Imam 36 godina.

Ponedeljak, 18.12.2017.

15:43

Izvor: B92

Večito pitanje: Da li ću se udati?

Podeli:

Udaćeš se kada budeš imala 34! Bukvalno! Mada, ako neki muškarac koji traži ženu sa „potpunim nedostatkom mozga" na tebe naleti i oženi te, možda se to dogodi i ranije. Kako? Sa tobom takvom je sve moguće! Premija si za svakoga ko ne voli pamtene. Pokušaću da ti objasnim.

Vidim da ne znaš, ali za udaju ti treba i druga strana- bilo muško bilo žensko (u zavisnosti šta preferiraš). Ta osoba može ti biti interesantna iz raznoraznih razloga: tvoja srodna duša, ima puno para, idealan dnk za tvoju decu,...autolimar itd. Godine za udaju ne postoje.

Da poseduješ tri grama mozga, udala bi se sa 20 godina i sada bi ti bilo lakše. Ovako ćeš doživeti u vrtiću da tvom detetu kažu: "Vidim da je baka došla po tebe". Da, decu su baš bezobrazna. Ali šta tebi to smeta, kada si „šuplja u glavu"?! To što ti majka i tetka stalno zvocaju o tvom biološkom satu, to je logično. Pa od svojih roditelja si i nasledila nedostatak mozga. Sa modernom medicinom, možeš roditi i sa pedeset godina!

Verujem da si, posle, prve rečenice sve zaboravila, pa ću ti sada u najkraćim crtama: udaćeš se kada ti to budeš htela, kada nađeš za koga ili koju češ se udati, nebitno koliko godina budeš tada imala!

Potom ćeš, nakon nekog vremena, postaviti mi pitanje:" Kada ću se razvesti? Imam 37 godina."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare