Udata sam, volim drugog , a i on je u braku

Udata sam, volim jednog drugog muškarca on je mlađi od mene 8 godina. Putuje u Ameriku i on je oženjen, ali šta će biti sa nama, jel ćemo dalje ili ne? Moja sudbina? Jel ćemo se opet viđati?

Nedelja, 24.12.2017.

16:20

Izvor: B92

Udata sam, volim drugog , a i on je u braku

Podeli:

Pa, kako da nećete?! Sudbina je na vašoj strani! Ne razumem, zašto tako nešto uopšte i pitaš? Sve se poklopilo. U braku ste oboje i to svako ima svoj brak. Mlađi je od tebe osam godina! Piletina! A pilići uvek vole da budu sa kokama. Zatim, putuje u Ameriku- zemlju razvrata (za razliku od Srbije, zemlje blagostanja i ljubavi). Odmah će mu se smučiti, i brže bolje će ti se vratiti za Božićni svinjokolj u vašem selu. Žena njegova seljanka će hteti da "ostane u Ameriku" i neće više biti prepreka za vas dvoje!

Viđaćete se više nego ikada, kada bude otišao u Ameriku. Pa, nije otišao na Mars (ne mislim na čokoladice, pametnice, nego na planetu Mars, zato i veliko slovo na početku), nego samo osam do četrnaest hiljada kilometara. Šta je to? Ništa, samo da preskočiš onu baricu od Atlantika.

Amorova strela vas je pogodila! Njega u gluteus, pa će zato da odleprša u SAD a tebe je strela pogodila, tačno, u glavu gde bi trebalo da ti je mozak- zato i postavljaš ovako patetično-priglupa pitanja.

U najkraćem, citiraću tvog dedu Radoša: "Man' se ti, ćero, ćorava posla!".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare