Ako me muž vara sa lepom i udatom- šta da radim?

Muž me vara, ubeđena sam 1000 posto. Ona je lepa zgodna, udata. Ja sam mala niska, ali imam velike grudi. Moj muž nije ništa posebno, ima 56 godina, jednostavno ne mogu da verujem da je ona sa njim. Šta da radim?

Utorak, 09.01.2018.

16:00

Izvor: B92

Ako me muž vara sa lepom i udatom- šta da radim?

Podeli:

Vauuuuu....!!! Hvala što postojiš!! I još više, hvala što nisi moja žena, već tuđa!!

Dakle, krenimo redom. Ubeđena da te vara. I to 1000 odsto! Auuu...to ti njuh kazuje da te vara ili "mozak" (namerno sam mozak stavio pod navodnike- da ti prevedem, za mozak tvoja glava nikada nije ni čula!)?

Ona je lepa i zgodna. Nadam se da ti je jasno, zašto je sa njom? Zato što je tvoja suprotnost! Udata? I šta to će sprečiti tvog muža ili "lepu i zgodnu udatu" da seksualno uživaju?! WTF?!

Muž ti ima 56 godina...i šta osušio mu se "Milorad" u tim godinama. Očigledno da nije. Osim za tebe.

Kako ti nije jasno zašto je ona sa njim, ti je lepo i pitaj. I nemoj da se iznenadiš odgovorom..tipa.."tako je dobar u krevetu", "volim starije", "obožavam da mu cedim mitisere na leđima"...

Kako si naglasila da si niska i da imaš velike grudi tj na latinskom sise, evo ti savet. Iskoristi ih. Uzmi jaču dojku (majka priroda je tako uredila da je jedna jača od druge) i njome nokautiraj "protivnicu"! Ko zna, kada se probudi, možda shvati da je lezbo i zaljubi se u tebe. Mada, ako mene pitaš, ja bih ti savetovao, da tom istom, jačom, sisom, iz sve snage opališ sebe po glavi. Bar dok si u nesvesti, da se njih dvoje (muž i ljubavnica), kao i mi svi, odmorimo od tebe. Makar na par sati!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare