Već duže vreme sa mnom neće odnose: Šta da radim?

Šta da radim kada muž neće sa mnom odnos vec duže vreme?

Zorica Miletić

Petak, 12.01.2018.

14:54

Izvor: B92

Već duže vreme sa mnom neće odnose: Šta da radim?

Podeli:

GČ Nađi ljubavnika ili bačija! Svejedno, šta god od ta dva da pronađeš! Od obojice ćeš imati koristi, kada već od muža nemaš. Ako imaš moralni problem sa tim, onda pati i čekaj da ti muž vrati seksualnu sklonost prema tebi. A to će se dogoditi, tik, pre Elvisovog povratka na zemlju. On je predviđen za 3075 godinu. Dakle, vreme radi za tebe i tvog muža.

Da li si razgovarala sa mužem o tom problemu koji te tišti? Tebe tišti, njega ne, očigledno. Ako jesi, pretpostavljam da ti je dao odgovor koji te nije zadovoljio. Ako nisi, šta čekaš? Budi sigurna da će te ili ubeđivati kako je sve ok, da je to samo faza, da je pod stresom...znači: lagaćete!! Više mu nisi prvilačna. I to je sasvim legitimno i normalno. Na žalost, učeni smo iz praistorijskih knjiga o ljubavi, koje u 21. veku odavno nema. Niti će je biti!!! Više nije normalno da budeš sa jednom osobom decenijama. Ne kažem da to podržavam, samo konstatujem činjenicu. Svet ide dalje, a mi, idalje, kaskamo za njim. I po ovom pitanju. Prevara kao takva u ljubavi postoji ne kada je reč o fizičkom kontaktu, već, više, finansijske prirode. Ako se neko zaljubi u drugu osobu, posle seksa, onda bi to učinio i bez toga!

Opet ne kažem da sam za to, ali ne mogu da se pravim blesav i da živim u srednjem veku! Mi idalje održavamo kosovski mit i to dovoljno govori koliko smo zaostali! Tako je i u ljubavi. Idalje živimo život naših baka i deka, kada su emocije u pitanju.

Moj ti je savet da pricas sa muzem, ako ni posle toga neće seks sa tobom imaš dve solucije. Da odeš u manastir ili da pronađeš "svoje meso"! Ukoliko odlučiš da se zamonasiš, bićeš podjednako moralna kao i da si odlučila da nađeš sebi *ebača (bilo sa ili bez emocija)! Jedina razlika je što češ tada ispasti glupa za medalju i, posle nekog vremena, nezadovoljna!

Drugim rečima, predlažem ti opciju 2 i seksualno zadovoljavanje do milje volje. Seks je neophodan, dobar, zdrav za svakoga, usrećuje nas... Moralne dileme imaju samo maloumne dileje! Seks je potreba i tu nema mesta moralu, pošto nema tu ničeg nemoralnog. Osim ako se ne konsultuješ sa "nanom". A nani je sve nemoralno. Osim penzije.

Neće seks, ne mora! Nije u obavezi! Ima muškaraca koji će hteti seks sa tobom i ti sa njima. Uživaj! Život je kratak, da bi glumila ludilo i da bi bila nesrećna!

Osmeh zadovoljstva na licu nema cenu i nijedan moral ili shvatanja pećinskih ljudi ne smeju da ga skinu sa tvog ili bilo čijeg lica!

Odluči da li si za okolinu ili sebe? Ako je odgovor ovo drugo, onda kreni dalje u život i uživanje! Ukoliko je opcija 1, onda se učlani u hor "Kosovski božuri" i pevaj po crkvama! Pa, neka ti okolina priča kako si srećna! Jer, važnije je da je okolina srećna a ne ti?!

Probudi se!!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare