Ne volim muža, ali zbog deteta ne mogu bez njega

U nedoumici sam. Udata sam za čoveka kojeg sam prestala da volim, a nekako ne mogu bez njega, najviše zbog deteta. I momentalno imam drugog. Ne znam šta da radim.

Eli Markov

Sreda, 17.01.2018.

13:40

Izvor: B92

Ne volim muža, ali zbog deteta ne mogu bez njega

Podeli:

GČ: Obrati se psihijatru!

Sa čovekom si koga ne voliš a ne možeš da ga ostaviš radi deteta?! Što i dete učestvuje u vašem ljubavnom životu i seksu?! Toliko ste poremećeni? Ako nije ta boleština, onda je druga - opasna si paćenica!

Kolika paćenica treba da budeš na skali od 0 do Eli, pa da budeš u braku sa tipom koga ne voliš i nepoštuješ i ne možeš da ga ostaviš! I to zbog deteta!

Pa onda nađeš drugog tipa! I njega imaš, samo zbog deteta ili zato što ne možeš da ostaviš muža koga ne voliš?! Šta li će ti biti opravdanje za muškarca posle ovog „trenutnog"?

I nakon svega toga, „ne znaš šta da radiš"?!

Da skupiš petlju i ostaviš muža koga ne voliš i kreneš u nov život u kojem ćeš biti srećna! I u kojem će i vaše dete biti srećno! I u kojem će i tvoj *ebač biti srećan!

Ili da ostaneš paćenica!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare