Zašto me momak vređa?

Zašto me momak vređa?

Utorak, 06.02.2018.

16:00

Izvor: B92

Zašto me momak vređa?

Podeli:

Zato što je klinac! Ili zato što si iritantna! Ako je ovo drugo, za tako nešto nema opravdanja! Ne smeš da vređaš žensku osobu, koliko god ona bila iritantna! Doduše, ni muškarca, ali zarad političke korektnosti reći ću samo da to važi samo za lepši pol.

Ako je klinac, onda to radi zato što mu se dopadaš! Obično takvi koji vređaju žele da ti privuku pažnju, pošto ne znaju kako drugačije. Ili su majstori taktike, pošto obično žene padaju na gluposti tipa cveće, komplimenti, večere, šetnje....a on ih iznenadi, na ovaj način. Kod većine žena to prolazi! Znam iz ličnog iskustva.

Možda je iskompleksiran...ima frustracije od vas žena....tukli su ga roditelji kao dete...tukli ga u školskom dvorištu svi živi...imao loš dan na poslu...navija za Zvezdu...

Mogu ja ovako da ti nabrajam do sutra, samo on zna razlog tome. I zato ga pitaj! Da ti odgovori. Spremi se za odgovor koji ti neće odgovarati, ali i to je bolje nego da si u neznanju odnosno nedoumici.

Ako te je blam da ga pitaš, onda ću ti reći, unapred, njegov odgovor: "Smaraš me!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare