Zašto ne mogu da se zaljubim?

Ja imam problem to što ne mogu da se zaljubim.Ravnodušna sam za sve. Zašto?

Dragana Bojević

Četvrtak, 08.02.2018.

16:36

Izvor: B92

Zašto ne mogu da se zaljubim?

Podeli:

GČ: Zato što si normalna! I zato što živiš u 21. a ne 17. veku.Tada bi te spalili kao vešticu. Mada ni Srbi, danas, ne bi imali ništa protiv kada bi gorela. Mislim, ko normalan je ravnodušan i ne može da se zaljubi? Tako Srbi razmišljaju!

Zašto je problem ako se, do sada, nisi zaljubila?! Gde piše da to moraš da uradiš? Šta, ako se ne zaljubiš nisi pripadnik ljudskog roda?!! Odrasti, već jednom!

Prvo, zašto misliš da je problem u tebi a ne u drugim muškarcima? Ili ženama (u zavisnosti šta preferiraš)? Nisi našla pravog ili pravu kako bi se zaljubila. Pa šta? Niti si prva, ni poslednja. Dakle, nisi originalna. Normalna si.

Kada pronađeš nekog ili neku i zaljubiš se, shvatićeš da nije bio problem u tebi. I biceš srećna!

E sad' kada sam ti dao ovaj bakin savet (tipa „ne brini doći će kad-tad tvoj muškarac i zaljubićeš se...ne tuguj..samo što nije.."), reći ću ti iskreno: vrlo verovatno se nećeš nikada zaljubiti. Takva si osoba! I to nije ništa strašno, niti je problem. Onome ili onoj kome to predstavlja problem je, u suštini, tvoj problem i reši ga/je se!

Ukoliko ne možeš da budeš sa nekim u vezi ili taj/ta neće sa tobom nezaljubljenom, iskoristi prednost, tog svog „anti-zaljubljivanja" i uživaj u životu na najbolji mogući način!

Na koji?!

Uživaj u seksu bez obaveza!

Kada se budeš zaljubila, kukaćeš za tim vremenom, veruj mi!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare