Ako me vara i potkrada da li da se udam za njega?

Ako dečko kaže da me ne voli, da me vara i da mi svaki put ukrade novac iz novčanika kada okrenem leđa, da li ipak da ostanem sa njim i udam se za njega?

Ponedeljak, 12.02.2018.

22:00

Izvor: B92

Ako me vara i potkrada da li da se udam za njega?

Podeli:

Svakako! A kako drugačije?!! Pa ti si idealna supruga za svakog muškarca! Ja bih te oženio. I posle toga me nikada neće zaboleti glava. Kao ni tog tvog dečka, ako ostaneš idalje bez mozga i udaš se za njega.

Njemu zavidim, kao što mu zavidi svaki drugi muškarac.

Dakle, recimo da sve što ti je rekao istina, tj. ne voli te, vara te, krade ti pare..... Evo pitam te ja..šta ti misliš da li treba da ostaneš sa njim i udaš se za njega ili ne? Iako misliš da je ovo retoričko pitanje...nije! Zato bolje daj nekom' sa IQ preko 30 iz tvog okruženja (valjda imaš nekog takvog) da ti odgovori na ovo pitanje. Bojim se da ćeš odgovoriti potvrdno i da ću propustiti idealnu priliku da oženim ćurku!

Međutim, recimo da sve što je on rekao (varanje, ne voljenje..) laž i da te je ložio..da li onda treba da se udaš za njega?! Ne, ni ovo nije retoričko pitanje...i da opet „angažuj" nekog sa IQ preko 30 da ti odgovori, pošto ćeš i ovoga puta odgovoriti potvrdno!

Šta god da je, ne treba ti ovakav muškrac! Ni neki sličan ovom. To što se, vrlo verovatno, vezuješ za takve likove...nisi ti kriva za to...kriva je rupa u tvojoj glavi u kojoj bi trebalo da ti je smešten mozak!

Iskreno bih te savetovao da i ti njega ložiš... tipa da ga varaš (dovedi nekog lika kako bih se ovaj još više primio), ne voliš...i vidi kako će reagovati. Ipak, neću pošto tvoja „pamet" bi, kada te ovaj ostavi, trčala za njim...nudiće mu svoj pin kod od kreditne kartice...pin kod roditeljskih kartica...da mu držiš sveću dok je sa drugom..

Nije problem što ćeš se ti blamirati, iskreno baš me briga, nego što ja to neću moći da gledam „uživo" u društvu moje ćerke i mnogih drugih ćerki i da im pokažem tebe i kažem: "Evo zašto nije dobro biti takva žena!"

Bar da one nauče životnu lekciju, kada već ti nisi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare