Da li će doći kraj mojoj patnji zbog muškarca?

Kako da prestanem da patim, jer me je partner ostavio zbog druge? Ona je opasan folirant, a on to ne vidi.

gospodin čovek |
Podeli

Izvini, ali tačno zbog čega patiš?! Zbog toga što te je ostavio tip kome odgovara isfolirana devojka?! I on to ne vidi? I ti se, zbog toga, uzbuđuješ?! Što, hoćeš ti da mu pronađeš neku neisfoliranu?

Patiš pošto te je ostavio zbog druge! Vauuuu.... Nisi ni prva ni poslednja! I ti to vrlo dobro znaš.

Ali ti si "fantastična", pa patiš i zato što je našao "pogrešnu". Lakše bi ti bilo da je pronašao "pravu"?!

Onaj ili ona koji/a zna odgovor na pitanje "kako da prebolim bivšu/bivšeg" bi, sada, bio najbogatiji čovek u univerzumu! A svima nama ostalima bi život, bar po tom pitanju, bio neuporedivo lakši i lepši! Samim tim i po mnogim drugim pitanjima.

Kako se takav ili takva nije rodio tj rodila..ostaju ti "standardne" metode: alkohol u nenormalnim količinama, smaranje prijateljica i prijatelja o svojoj patnji, kad god te neki rođak pita kako si a ti udriiii.., gledanje filma pa se setiš kako si i ti bila srećna..pa plačeš, idi na jutarnje kupanje po ciči zimi, dva potoka suza izbaci...da bi se sve na kraju završilo, kako se i završi. Ili će vreme da te "izleči" tj da prestaneš vremenom da tuguješ zbog njega ili ćeš naći drugog pa ćeš odmah zaboraviti na bivšeg! Dakle, onako kako i mi svi to prebolimo!

Problem nije u prestanku patnje (iako je i to vrlo bitno), već u tome da nakon patnje ili tokom iste, naučimo lerkciju! Kako ne bi ponovo sve to proživljavali!

U prevodu pati...i nemoj patnju ponavljati!

Ako u tome uspeš, to neće biti patnja već lekcija zvana odrastanje!

Tu lekciju ti, očigledno, nisi naučila.

Zato, nazad, na popravni!

prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu