Kako da shvatim povremeno javljanje čoveka sa velikom razlikom u godinama?

Kako da shvatim povremeno javljanje čoveka sa velikom razlikom u godinama? Imali smo avanturu koja nikada čini se neće se završiti, a ni biti više od toga. Da li tražiti definiciju odnosa ili se večno pitati? Emocije su se pojavile sa moje strane.

Radoznala Sveznalica

Petak, 23.02.2018.

15:12

Izvor: B92

Kako da shvatim povremeno javljanje čoveka sa velikom razlikom u godinama?

Podeli:

GČ: Ma jok, ostani u zabludi i neznanju...tako je najbolje! Tako ćeš, baš, napredovati, i imati skladnu i trajnu vezu sa nekim! Suština prave veze je neznanje! Samo tako možeš da izgradiš pravi odnos sa patnerom.

Ne znam da li si razumela da si sama postavila pitanje i sama odgovorila na isto?! Verovatno nisi.

Vrlo je jednostavno: imali ste seks bez obaveza (blago vama!). Uživali ste, što je jedna od sjajnih stvari takvog odnosa. I neće biti više od toga. Bar ne sa njegove strane. A ti krenula da se ložiš, ili što bi naše deke i bake rekle da se zaljubljuješ.

I to je mač sa dve oštrice kada je reč o takvom odnosu. Može biti idealan za obe osobe, pošto, budimo iskreni nema smaranja tipa: „svuda zajedno", „ ne možeš sa drugarima", „idemo kod moje mame", „ne možeš da gledaš fudbal kad' ima „ Love actually" " ...Samo obostrano zadovoljavanje!

E, problem nastaje kada jedna strana hoće više od toga. Na tvoju žalost, obično to zaželite vi žene i eto problema za oboje. Naročito za tebe.

Kada si već ispala „udavača", mislim da je jasno, u tvom slučaju, šta treba da uradiš. On neće više od toga! Ti hoćeš više od toga!

Dve su solucije. Prva da „ubiješ" svoju ljubavnu želju i prihvatiš tj. nastaviš seks bez obaveza sa njim. Druga opcija je da mu se zahvališ na „saradnji", poželiš mu da što pre pronađe neku novu „bačicu" i kreneš dalje u ljubavne potrage za svojim čovekom.

Savetujem ti treću opciju. Kreni u potragu za čovekom, ali za to vreme koristi prednosti seksulanog uživanja sa „starijim tipom", dok ne pronađeš „pravog".

Pusti savete ovih „moralista" iz doba Nemanjića tipa „ to je nemoralno", „bitna je ljubav", „strpi se"... nije tvoj problem što su oni zaostali.

Zapamti: Nikome ne treba nezadovoljna žena ili muškarac!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare