Kako da mu je preotmem?

Kako bre da mu je preotmem?! Kako da je "izvedem na pravi put", da shvati da sam BAŠ JA najbolja prilika za nju?

Upoznali smo se slučajno, super se zezali tih sat vremena, ali "nije zainteresovana trenutno, viđa se s nekim, ali nije joj momak."

Igor

Utorak, 06.03.2018.

16:25

Izvor: B92

Kako da mu je preotmem?

Podeli:

GČ: Nikako! Ti nisi „najbolja prilika" ni za koga! Ponajmanje za sebe! A štetan po okolinu! Prvo, ono „bre" sa Živoradom dok obrađuješ njivu, a ne dok pričaš sa ženskom osobom ili bilo kojom drugom! Šta ti znači „preotmem"? Nisi otmičar pa da otimaš od nekoga bilo šta, a ponajmanje devojku!

Drugo, retko glupog čoveka, kao što si ti nisam odavno imao da mi postavi pitanje. Dokazaću ti!

„Sat vremena" ste se super zezali i ti si zaključio da si ti baš za nju?! Ahahahahahaha, pa toga nema ni u „Kad je Hari sreo Sali". A tamo ima takvih gluposti, da je to neprepričljivo (sada će hiljade žena da me pali na lomači što diram „ultimativni ženski film", ali toga nema u stvarnom životu više decenija!). Pri svemu tome ti je rekla da nije zainteresovana, ali ne vredi. Ti si došao do zaključka da si za nju, baš zato što te neće. Neće! Nebitno iz kog razloga...neće te! Ima „bačija" i ne treba joj tupan, pride! Šta ti tu nije jasno? Što više budeš nju smarao ne samo što će ona biti sve dalja od tebe, nego ćeš i ti sam biti dalji od sebe samoga. Kao da ti nije dovoljno što si se udaljio od mozga, nego hoćeš i od sebe.

Ko si ti da je „izvedeš na pravi put"?! Pa, ti ni sebe nisi u stanju da izvedeš na pravi put! Ti ni ne znaš šta je to pravi put, a hoćeš druge da vodaš.

„Nije zainteresovana trenutno" da ti prevedem na jezik tupana, znači da te neće!

Znam da ne kapiraš, pa ću direktno. Pitao si je, odbila te je. Ne smaraj je više! Zaboravi na nju. Ako treba da je „preotmeš", bolje nemoj. Devojka nije roba, stoka, živa vaga da je otimaš. Nisi Vajat Erp!

Svaka devojka koju moraš da „preotmeš" nije devojka za tebe. I tebi će je neko drugi „preoteti".

Nađi neku koja nije za otimačinu, već za tebe. Znaćeš da je za tebe, pošto neće biti otimanja, već zaljubljivanja. Obostranog. I neće se „viđati sa nekim, ali joj nije dečko" već sa tobom! Kada dođeš do nje, znaćeš da je ona ta.

A možeš idalje da se trudiš oko ove što te neće. Spremi laso i moli Boga da u tvoj selo ne svrati cirkus „Medrano". Sigurno ćete uzeti za atrakciju „babun na trapezu"!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare