Kako da osvojim muškarca sa kojim provodim dane?

Kako osvojiti muškarca koji sa vama provodi dane?

Tamo neka

Petak, 09.03.2018.

16:22

Izvor: B92

Kako da osvojim muškarca sa kojim provodim dane?

Podeli:

GČ: Nikako! Ako ga već do sada nisi osvojila... zaboravi! Bez obzira šta ti drugarice pričaju, on od tebe hoće samo društvo da ubije vreme. Dok ne pronađe drugu ili nešto zanimljivije od tebe.

Muškarac ako hoće tj. ima želju on će te osvojiti ili ti dozvoliti da ga osvojiš.

Vrlo je jednostavno: ili te hoće ili te neće. Nema pet hiljada nijansi sive. Sve je crno ili belo u ljubavi. Kada je nema, onda je sivo. Ti se nadaš, iščekuješ...a ono moša!

Ili je homoseksualne orijentacije i ti si mu drugarica. Jesi mu ljubav, ali drugarska. Možda nije izašao iz ormana, još, pa to ne primećuješ?

Koji god da je razlog, moj ti je savet da ga lepo „posadiš" za neku stolicu ili fotelju ili još bolje krevet i direktno ga pitaj- hoće li ili neće? Nema tu mnogo filozofije. Sve se na kraju svodi na to hoće(š) ili neće(š)? Ukoliko neće, a ti hoćeš, pošalji mu zahvalnicu. I kreni dalje.

Ako se, pak, izjasni da hoće, iskoristi krevet na koji si ga „posadila"!

Verujem da ćeš se opredeliti za treću varijantu. Da i dalje sebe zavaravaš i budeš paćenica, nastaviš da ga „osvajaš" svaki dan bezuspešno. Glumi Pepeljugu kojoj je princ doneo cipelu dva broja manju, a ona je nosi kao da je pravi broj. I ne pravi bolne grimase, kako je ne bi videli ranjivu.

Nemoj da se opredeliš za treće rešenje! On će te ostaviti i nastaviti dalj, ti ćeš se samo „prebaciti" kod novog tipa kojeg ćeš, takođe, bezuspešno juriti. I posle njega, nekog novog...

Drugim rečima, nemoj biti Pepeljuga na LSD-u!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare