Mlada i razvedena, a ne želim da budem plen

Kako da izbegnem uporna udvaranja oženjenih muškaraca i da nađem ozbiljnu osobu koja u ženi NE gleda samo zgodan plen?! Razvedena sam i žečim ozbilju vezu.

Ponedeljak, 12.03.2018.

20:07

Izvor: B92

Mlada i razvedena, a ne želim da budem plen

Podeli:

Nikako! Uvek ćete "juriti" oženjeni. Pa, to je njima glavni sport! Bez toga ne mogu i neće! Čast izuzecima. Mada i ti "izuzeci", gotovo, uvek prokomentarišu neku zgodnu žensku osobu kada prođu pored iste ili je vide u nekom magazinu. Prokomentarišu tipa "šta bi joj ja radio.." I takve, slične, ideje. Većina oženjenih bi ostala na priči ili eventualno imali seks sa drugom osobom i onda išli u crkvu da se moli za oprost ili da ga ne "provali žena". Drugim rečima, pokazaće da su slabići.

Svaki muškarac u ženi gleda "zgodan plen"! Osima ako ta osoba nije ni malo zgodna. E sada će "genijalci" koji sve znaju da kažu da to nije tako....da mi muškarci gledamo dušu žene....cenimo žene zbog njihovih kvaliteta...E kod ovog poslednjeg su upravu! Mi, stvarno, gledamo ženske kvalitete, ali one fizičke! Ako nam se devojka/žena fizički ne dopadne, od toga nema ništa. Znam, znam da "moralisti" sada gletuju krst, kako bi me na isti razapeli, ali realnost je takva i mi tu ništa ne možemo! Prvo izgled, pa onda duša. A većina može i bez duše sa ženskom osobom da bude! I ne vidim ni u tome problem. Svako ima pravo na sopstveni izbor.

Dakle, muvaćete i dalje oženjeni. To što su oženjeni, nisu leprozni, za Boga miloga! Kao to što si ti razvedena ne znači da ti više nemaš seksualne prohteve!

Što, oženjeni ne može da shvati kako si ti prava osoba za njega...ili trpi nasilje u braku i hoće da iz istog izađe a ti kažeš "neeee...dok vas smrt ne rastavi" ili "tako ćeš i mene da ostaviš" i slične debilnosti, koje, uglavnom, žene izgovaraju u takvim situacijama?!

Nećeš me poslušati, ali ću ti ipak ovo napisati: Nastavi da seksualno uživaš sa oženjenima, možda se iz toga nešto izrodi a možda i ne. Nema veze, kada ćeš ti biti zadovoljna i pametno si potrošila vreme, umesto da kod kuće puštaš brke i seiriš nad svojom sudbinom.

Pošto "tražiš ljubav" a ne samo seks, sa neoženjenim, moraćeš da budeš strpljiva. I da budeš spremna da čekaš Godoa! Ili da čekaš dok ne dođe "neoženjeni" da te voli i mazi i pazi....i da te zove Đole...i da trčite po poljima i duvate maslačke i smejete se bez razloga...držite se za ruke...ležite na travi... .

Pa, onda, shvatiš da ustvari gledaš u bonbonjeru, pošto toga ima, isključivo, samo na omotu tog slatkog užitka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare