Zašto je prekinuo komunikacuju?

Zašto je prekinuo komunikacuju?

Danijela Ilić

Sreda, 14.03.2018.

17:00

Izvor: B92

Zašto je prekinuo komunikacuju?

Podeli:

GČ: Pukla veza? U selu nema telefona, a ni pošte? Izgubio mobilni? U ovo može samo da poveruje Mica Trofrtaljka. Ustvari, izvinjavam se Mici, ni ona u to ne veruje. Veruješ samo ti! To mi, više, govori o tebi, nego bilo šta drugo.

Prekinuo je komunkaciju, zato što je prekinuo sa tobom! Dakle, ne želi ništa sa tobom. Šta god da je želeo, više ne želi! Takve stvari su normalni deo svačijeg života. A to što se ti i dalje nadaš i "ložiš" je pravo pitanje, a ne ovo koje si postavila.

Ti mene pitaš "zašto je prekinuo komunikaciju"? Ovo pitanje si, prvo, trebala sebi da postaviš. I da se ne uplašiš odgovora. Mada ne vidim razlog da njega ne pitaš. A da, prekinuo je komunikaciju i ne možeš da dođeš do njega. Pa, šta ti to govori? Da se i dalje pitaš? Crna Danijela! Stvorena si za muškarca koji tretira žene kako mu se prohte! Na žalost, nisi jedina, pa da od toga imaš neke koristi. Ovako...

Pokušaj da se pomiriš sa sudbinom tj. sa time da te neće. Kao što ti nekoga nećeš ili nisi htela. (Mada zbog tvog IQ deluješ mi kao neka koja svakog hoće pošto je paćenica, ali nadam se da grešim.)

Pokušaj da shvatiš zbog čega je završio sa tobom. Zbog sebe, ne zbog njega! Ukoliko nema tvoje "krivice", kao što vrlo verovatno i nema, onda te baš briga za razloge tipa;" sigurno još uvek razmišlja", "da mu se nešto nije dogodilo", "ne voli Partizan i zato nema razloga da bude živ"... Sve su to gluposti, osim ovog poslednjeg razloga, koji je ispravan, ali nema veze sa tobom tj. vašom vezom.

Staviš ga u folder - "Zaborav" i nastaviš dalje svoj emotivni život.

Međutim, kada mi postaviš, ovakvo, pitanje ne nadam se previše u tvoje biće. Očekujem da ćeš, ako ti se pojavi na vratima sve sa belom potkošuljom i otkopčanim šlicem, i kaže "Izvini, bio sam u samiški, pa sam tek sada video kalendar i da je prošlo toliko godina" ti mu odmah otrčati u zagrljaj i pitati ga "Hoćeš da večeraš, a za to vreme da ti napunim kadu?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare