Kako da prebolim i zalečim svoje srce?

Slomljeno mi je srce, kako da prebolim?

Volica

Četvrtak, 15.03.2018.

18:00

Izvor: B92

Kako da prebolim i zalečim svoje srce?

Podeli:

Draga Volice, ima više načina da preboliš neku osobu. Nijedan ne leči u potpunosti, ali bolje išta nego ništa. Najbrži način je da pronađeš drugog ili drugu (u zavisnosti koji pol preferiraš) i menjaj ih (ili je) sve dok ne pronađeš ono što ti odgovara. Ovo ne važi ako si, kao naše društvo u celini, intelektualno ograničena pa vezuješ moral i broj ljubavnika(ca)! Drugi način je, kako bi Partibrejkersi rekli: "Daleko od očiju, daleko od srca!" U prevodu, preseli se u Bocvanu...tamo ga (ili je) nećeš sresti...pa čekaj da preboliš. A, ukoliko budeš imala sreće, možda te "primeti" i gnu (oni su lako zaljubljive prirode) i eto nove avanture i , vrlo brzo, novog pitanja kako da ga prebolim!

Ima i onaj način koji propagiraju naše deke i bake: "Vreme leči sve". Aha, sigurno...ja još uvek pamtim kako su nas (Argentince) pokrali u finalu Svetskog prvenstva 1990-te godine protiv Nemačke!

Na tvoju i svačiju žalost, lek za lečenje srca ne postoji. U stvari, postoji ako ga ti napraviš. Ti ili bilo ko koji se našao u tvojoj situaciji. Jedino ti možeš sebe izlečiti i izaći iz takvog stanja. Nije lako, ali se mora. I treba vremena!

Moraš sama da shvatiš da je bolje što niste više zajedno, pošto tada ne bi znala da nije čovek za tebe. Bila bi u zabludi. Ovako više nisi. I možeš da nastaviš dalje. Kada shvatiš da ti je bolje bez njega i da će ti biti gore sa njim, posle svega, shvatićeš da ti srce nije "slomljeno" već oporavljeno.

U suštini slušaj mozak a ne srce u ovoj situaciji. Srce zna da prevari, kao što te je prevarilo sa dotičnim. Zato ga, u ovoj situaciji, ostavi po strani i uključi racio. On će ti jasno staviti do znanja da, ne ti njemu, već on tebi ne treba!

Međutim, ako nećeš da uključiš mozak ili ti mozak kaže da nastaviš da patiš za bivšim, prvi avion i pravac Bocvana. Po gnua!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare