Treba li ulaziti u odnos s oženjenim muškarcem?

Da li treba ili ne ulaziti u odnose sa oženjenim muškarcem?

Ponedeljak, 09.04.2018.

18:00

Izvor: B92

Treba li ulaziti u odnos s oženjenim muškarcem?

Podeli:

Jedino ako je leš, u komi, navija za Zvezdu, sluša narodnjake, šaban je, ima veliki krst okačen na retrovizor, parkira kola na pešački prelaz, gleda „Zadrugu" i „Parove", ne tušira se svaki dan, ne voli fudbal, jede samo „organic food", ne voli eurokrem nego nutelu....

U svim drugim situacijama, ne vidim nijedan razlog da ne uđeš u odnos sa oženjenim muškarcem! Nijedan razuman razlog.

Ukoliko glumiš kolegijalnost i nećeš protiv „koleginice". Zbog „morala" ili se plašiš da ti se to ne vrati kao bumerang, svejedno. To se zove licemerstvo. Zašto si onda stupala u odnose sa muškim svetom, pošto je neka tvoja „koleginica" ostala bez svog čoveka za kojim pati....možda je neka idalje zaljubljena u njega a ti joj ubi nadu...a šta ćemo sa prvom ljubavlju koja zaborava nema, ubi ti još jednu „koleginicu". Drugim rečima, mani me sa tom, lažnom i besmislenom, ženskom solidarnošću po ovom pitanju. To, u suštini, ne postoji kod žena, kada je reč o odnosu sa muškarcem! Bilo nekada, sada se samo prepričava! Ako je i bilo!

Do sada nisam naišao na naučno dokazanu teoriju da oženjeni muškarac ima tri noge (osim ako ova treća nije „noga"- if you know what I mean), dve glave i ne poseduje više „Milorada".

Grešiš, kao i mnoge druge žene, kada misliš da ti stupaš u odnos sa oženjenim muškarcem. Ti stupaš u odnos sa muškarcem i muškarac stupa u odnos sa tobom! Ako je on odlučio da bude sa tobom, njegov brak se tebe ne tiče. I inače te se ne tiče. Pa čak iako vam smeta u odnosu, to je njegov problem i neka ga sam reši. Ti, uvek, imaš opciju da vaš odnos prekineš, kada smatraš da treba to da uradiš. On je sa tobom, pošto u tom braku nešto ne funkcioniše, prestala ljubav, nema seksa (dakle nema ljubavi), nisu jedno za drugo... A možda hoće samo seks bez obaveza sa tobom. Sve ćeš to saznati, kada budeš sa njim „u odnosu". I sama odlučuješ da li ti to odgovara ili ne. Kakve veze ima njegov brak sa time?! On je muškarac bio u braku ili singl! Na kraju krajeva, uvek, možeš da zatražiš da okonča brak, što će on sam i uraditi, ako ste jedno za drugo. Ukoliko to ne uradi, opet si ti na potezu. Njegov brak, njegova stvar!

Ukoliko ne želiš da ga deliš sa drugom, nemoj. Ili neko on to reši ili potraži nekog drugog muškarca. Oženjenog ili ne, svejedno je.

Ako su tvoji razlozi odnosno dilema da li ili ne sa oženjenim leži u ovom „opravdanju": "ne želim sa oženjenim zato što je to greh", onda odmah gurni prste u šteker! I to prste i leve i desne ruke!

Pa kad' ova novogodišnja rasveta, koja nikada neće biti skinuta, u sred noći zatreperi, znaćemo da je jedna budala manje na svetu. I jedan oženjeni muškarac više na „tržištu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare