Kako je Gospodin čovek postao takav car?

Kako si postao takav car? :D

Neka tamo

gospodin čovek |
Podeli

GČ: Jednog dana, prohladnoga, daleke 1971. godine, na posao svoj došao je jedan doktor. Za oko mu zapade mlada i lepa devojka. Potpuno izlomljena, pošto je imala udes. Autom. Sva u zavojima i ne baš pri čistoj svesti. A ni savesti.

Doktor odluči da to i iskoristi.

A i što da ne? Uzmi sve što ti život pruža, pa makar bila ona polusvesna, govoraše naši stari.

Prođe neko vreme.... Izađe „ex poslusvesna" iz bolnice. Izađe i „doktor što iskoristi polusvesnost devojčinu". Odoše zajedno.

Beše to vreme morala, ljubavi, čistoće i poštovanja. Zbog toga prođoše meseci i meseci i meseci....i meseci...pre nego što „ex polusvesna" i „doktor što iskoristi polusvesnost devojčinu" uđoše, prvo u hodnik, pa u predsoblje... I nakon nekoliko meseci, koji su, pogađaš, takođe prošli, uđoše i u spavaću sobu.

Prvo skinu on svoju košulju, pa ona svoju. Skide on i potpkošulju a.k.a. silejdžiku...skide i ona brus. Pocrveneše oboje.

Skide on i pantalone., skide ona suknju. I opet prođe neko vreme. Ona onda skine veš (pošto joj se vratila polusvesnost). Skide i on gaće. Skide ona čarape. On jok.

Uđoše u krevet.

Beše to vreme morala, ljubavi, čistoće i poštovanja, te oni zatvoriše oči. Ništa nisu videli.

Devet meseci kasnije...nastadoh ja!

U prevodu: ako ne razumeš ovo moje pisanije, vreme je da počneš da koristiš usluge mog dilera. Vidi kakav sam car postao!

prethodna strana 1 od 9 sledeca idi na stranu