Kako je Gospodin čovek postao takav car?

Kako si postao takav car? :D

Neka tamo

Utorak, 10.04.2018.

16:20

Izvor: B92

Kako je Gospodin čovek postao takav car?

Podeli:

GČ: Jednog dana, prohladnoga, daleke 1971. godine, na posao svoj došao je jedan doktor. Za oko mu zapade mlada i lepa devojka. Potpuno izlomljena, pošto je imala udes. Autom. Sva u zavojima i ne baš pri čistoj svesti. A ni savesti.

Doktor odluči da to i iskoristi.

A i što da ne? Uzmi sve što ti život pruža, pa makar bila ona polusvesna, govoraše naši stari.

Prođe neko vreme.... Izađe „ex poslusvesna" iz bolnice. Izađe i „doktor što iskoristi polusvesnost devojčinu". Odoše zajedno.

Beše to vreme morala, ljubavi, čistoće i poštovanja. Zbog toga prođoše meseci i meseci i meseci....i meseci...pre nego što „ex polusvesna" i „doktor što iskoristi polusvesnost devojčinu" uđoše, prvo u hodnik, pa u predsoblje... I nakon nekoliko meseci, koji su, pogađaš, takođe prošli, uđoše i u spavaću sobu.

Prvo skinu on svoju košulju, pa ona svoju. Skide on i potpkošulju a.k.a. silejdžiku...skide i ona brus. Pocrveneše oboje.

Skide on i pantalone., skide ona suknju. I opet prođe neko vreme. Ona onda skine veš (pošto joj se vratila polusvesnost). Skide i on gaće. Skide ona čarape. On jok.

Uđoše u krevet.

Beše to vreme morala, ljubavi, čistoće i poštovanja, te oni zatvoriše oči. Ništa nisu videli.

Devet meseci kasnije...nastadoh ja!

U prevodu: ako ne razumeš ovo moje pisanije, vreme je da počneš da koristiš usluge mog dilera. Vidi kakav sam car postao!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare