Šta znači kada me ne primećuje?

Zaljubljen sam u nju, ali ona me ne poznaje. Šta da radim, hoću da poludim?

Utorak, 17.04.2018.

18:00

Izvor: B92

Šta znači kada me ne primećuje?

Podeli:

Sveto, ako sam ikada mrzeo političku koreknost, ljudska prava...i sve ostale „patente" dvadesetog i dvadesetprvog veka, onda je to, upravo, sada! Samo mi te „stvari" ne dozvoljavaju da ti „saspem" istinu u lice. A ona je surova, ali i delotvorna. I za tebe i sve pripadnike muškog pola. Istina ili činjenica je da na tebe ne treba trošiti ni električnu stolicu. Mislim, žali Bože utrošene struje mučenoga „Đerdapa"! Za tebe i takve kao ti Svetice Torbice je dezintegrator! Ali, avaj, još uvek nije patentiran. Bilo bi dobro da se prijaviš za probu tj da ga usavršavaju na tebi. Nadam se da će uspeti iz prvog pokušaja.

Zaljubio si se. Suza mi suzu stiže zbog tebe.

I to u nju! Šteta, da si se zaljubio u banderu, imao bi više sreće!

Ona ne zna za tebe!! I ne poznaje te!

I zbog toga hoćeš da poludiš?! (Ludilo je kod tebe pleonazam. Pa normalniji su svi likovi iz „Leta iznad kukavičijeg gnezda" od tebe.)

Da ponovim: zaljubljen si a ona ne zna za tebe, ti hoćeš da poludiš...ali ne znaš šta da radiš?! Ludiš što si zaljubljen a ona te nije upoznala i ti idalje ne znaš šta ti je činiti?! Drugim rečima, nije ti PALO NAPAMET da je upoznaš i da joj kažeš šta osećaš, nego ti je lakše da patiš i ludiš?!!

Dezintegratoreeeeeee....!!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare