Zašto muškarac ponižava ženu?

Zašto muškarac ponižava ženu?

Lela

Petak, 20.04.2018.

16:35

Izvor: B92

Zašto muškarac ponižava ženu?

Podeli:

GČ: Zato što je iskompleksirana stoka! Bednik! Paćenik!

Mogao bih ovako u nedogled. Nema opravdanja za ponižavanje drugog bića. Bilo muškog bilo ženskog roda!

Muškarci, obično, ponižavaju ženu zato što su bili maltretirani od roditelja, okoline... I onda, ceo život, čekaju nekoga da se iskale. To mi je toliko odvratno da nemam dovoljno reči.

To sve, uglavnom, dolazi iz kuće!

Podjednako mi je odvratno i ponižavanje dece. Posle ta deca postaju isti očevi koji ponižavaju svoju ženu.

Takođe mi je odvratno i „opravdanje" „pijan je bio", „malo je tukao", „svako ima svoju žutu minutu". Pa kada je tako, onda neka ponižava i tuče sebe a ne druge.

Uostalom ovim problemom bi trebalo da se bavi celo društvo a ne Gospodin Čovek. A koliko se bavimo ovim problemom može se videti iz naslova novina i internet-portala u kojima je svakog dana neko nekog tukao, ubio, ponizio...

Ono što mi u tvom pitanju nije, takođe, jasno, jeste - šta ti tražiš sa tim čovekom?! Zašto ga već nisi napustila, pobegla glavom bez obzira...?!

"Mojne" sa opravdanjima „volim ga", „zbog dece", „nije uvek takav", „bolje i takva porodica, nego bez nje"... Ako ti je to razlog, onda bolje promeni pol!

Bolje je ostati sam do kraja života, nego biti sa nekim ko te ponižava! Ako ne zbog sebe, onda ga zbog dece napusti! Kada si ti već poremećena, ne mora i ne sme takvo da bude vaše dete ili deca! Majka si. Imaš taj instinkt prema detetu. Iskoristi ga, oslobodi se mučitelja zbog dece. Niko tebi ili bilo kome drugome nije dao moć da uništava dete. Gore od tvog poniženja će biti kada vidiš da ti je sin ili mučitelj ili mučenik! Posle toga nema nazad!

Ako već voliš da budeš ponižavana, onda probaj sado-mazo seks! Tu, još, i ima opravdanja za ponižavanje. Ovako...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare