Prijavila sam komšinicu jer mi je zavela muža, kako da nastavim?

U braku sam 13 godina imamo sina od 12 godina. Moj muž je zaljubljen u komšinicu! Nisu u vezi, ali je on lud za njom. Nju sam prijavljivala i miliciji, da je uplaši, ona ga izbegava, a on zbog toga pati. Šta da radim?

Nedelja, 22.04.2018.

13:56

Izvor: B92

Prijavila sam komšinicu jer mi je zavela muža, kako da nastavim?

Podeli:

Idi i ti kod komšinice po šećer! Baš kao i tvoj muž. Idite istovremeno. Pa kome dosadi. Kladim se na komšinicu. Verovatno će promeniti pol. Kada sve ovo što si do sada uradila nije urodilo plodom, budi malo avangardna. Na primer, predloži mu trojku sa komšinicom. Ako to odbije, odmah se razvedi od njega! To nije muško, to je Lignjoslav iz "Sunđer Boba"! Žena koja drži do sebe NE SME da bude sa muškarcem koji odbija trojku sa dve žene! Prvo razgovaraj sa komšinicom tj njoj predloži trojku, pošto ako odbije, vas dve ga obavestite da će te sa komšijom Svetom sa drugog sprata da igrate "ginekologa i pacijentkinje". Pre nego što mu to saopštite, pozovite hitnu pomoć, pošto će ga strefiti srčka! Kapiram da si već do sada pokušala sa vezivanjem za radijator, sipala mu bensedin u piće, glumila ležećeg policajca kad krene kod nje, nudila mu sarme...i nije uspelo. Očigledno. Da te ne lažem, male su šanse i da ti uspe sa trojkom, ali bar neka nekom bude zabavno. Meni. Tako ti i treba kada si umna koliko i naduvana Mica Trofrtaljka! Ko si ti da zoveš policiju za komšinicu, kada je tvoj muž u nju zaljubljen?! I da je i ona u njega zaljubljena, opet isto pitanje: Ko si, bre ti da to radiš?! Paćenica! A nema ko ne voli da ponižava paćenicu ili paćenika! Čekaj, i da mu je "ponos" do kolena, da je Blejk Karington, Ajnštajn....ne postoji nijedan razlog da se ponižavaš i da ponižavaš svoje dete zbog toga! Za tebe me baš briga, nego to vaše dete (kao ni bilo koje drugo dete) nije zaslužio horor Diznilend, koji mu vas dvoje priređujete! Nisi ništa razumela? Onda u glavu: Ili uzmi dete i zahvali se, ne suprugu, nego "suprugu" (neka ti neko objasni razliku) i nastavi dalje život bez njega. Ili ako si staroga kova tj retard pa držih do "braka po svaku cenu", šta će "okolina i rodbina da kažu", "kako ću sama sa detetom", "proćiće ga"...onda ti lepo ostani sa njim i uživaj u ponižavanju! Samo te molim da sve te scene snimaš mobilnim i pošalješ mi. Treba da ćerki objasnim šta znači bitii bezvredna glupača!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare