Da li mi je bivši zanimljiv samo zbog nove ljubavi?

Da li je bivši partner prava osoba za mene ili je moja opsednutost njim zbog nove žene u njegovom životu?

Utorak, 24.04.2018.

13:18

Izvor: B92

Da li mi je bivši zanimljiv samo zbog nove ljubavi?

Podeli:

Svaki bivši partner je prava osoba za bolide! A ti si, Marina, bolid za medalju! Pored toga što si u glavi, ne u mozgu pošto ga nemaš, prazna još si i autodestruktivna. Doduše, autodestrukcija, u tvom slučaju, bi mogla biti i zabavna ako bi je snimala i puštala na društvenim mrežama. Da se planeta, pošteno, nasmeje!

Ukoliko je neko bivši partner, kako može da bude „prava osoba" za tebe?! Razumem da te je šutnuo i da te boli to, ali nije ti izvadio mozak ili „ono što bi trebalo da predstavlja tvoj mozak", pa da sama sebi, pre svega, postavljaš ovakvo pitanje. Čim to nije funkcionisalo, kako misliš da će funckionisati posle raskida i uopšte?! Niste uspeli da rešite vaše probleme, nesuglasice... ali ipak je on tvoj čovek za sva vremena? Molim te da ti neko objasni ovo što sam ti napisao, da shvatiš koliki si bolid!

Ima drugu devojku a idalje je čovek za tebe?! WTF?! Ubeđena si da dok tuca svoju devojku misli samo na tebe, grdi sebe što te je šutnuo, smišlja molitvu kojom bi Bog ga vratio tebi...?! NE! On dok je tuca misli samo na nju ili Moniku Beluči (ako drži do sebe) a tebe se ne seti ni kada, posle seksa, ode da baci đubre!

Opsednuta si njegovom novom devojkom! Ako si lezbo ili bi i htela bi sa njom trojku ili vezu, onda to mogu da razumem. U suprotnom, si psihički obolela osoba (u prevodu ludaja) i pri tom iskompleksirana! Nema drugog objašnjena za tvoju „ospednutost" osim da si iskompleksirana ludaja!

Moj ti je savet da nastaviš dalje, da daš nekom drugom, trećem, četvrtom...šansu dok ne pronađeš onog pravog. Ili pravu, ako si opsednuta ribom od bivšeg iz tog razloga. Sve je za ljude i ono što njih (a ne društvo u celini) čini srećnim to treba i da praktikuju.

Znam da me nećeš poslušati nego ćeš, kao i sve ludaje, da nastaviš da juriš bivšeg. Tako ćeš kada završe tucanje da im uletiš u sobu sa poslužavnikom punim hrane i reći im:"Evo da se malo okrepite posle seksa!"

Ne zaboravi da uključiš kameru!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare