Ne raspravljamo se jedino dok vodimo ljubav: Ima li nam spasa?

Ima li spasa meni i suprugu? Rođena sam 23.02.1990. godine, a on 02.11.1978. U poslednje vreme se uopšte ne razumemo u najobičnijoj komunikaciji. Ne raspravljamo se jedino dok vodimo ljubav. Hvala!

Sreda, 25.04.2018.

15:37

Izvor: B92

Ne raspravljamo se jedino dok vodimo ljubav: Ima li nam spasa?

Podeli:

GČ: Ima! Tu*ajte se do iznemoglosti! Tada neće biti svađa i komuniciraćete bez problema! Kada ste se već venčavali i usrećili brkate tetke i strine, sve sa "maramčetom" preko glave, iz neke daleke materine, bar i sebe da, malo, usrećite! Na tome treba da gradite vaš odnos, koji i ne postoji. Osim u seksu. A to nije mala stvar!

Iz tvog pitanja, jasno se da zaključiti da moj predlog o tome da sednete i porazgovarate i to otvoreno o vašim problemima neće proći pa ću se spustiti na vaš nivo.

Vaš kalendar je zastrašujući! Uopšte mi nije jasno kako ste uspeli i u tu*anju da se ukačite! Za neverovati! Pa, luče, jasno je da su vam horoskopski znaci nekompatabilni! Njemu je šesta kuća Venere u četvrtom mesecu trudnoće i udaraju je hormoni. A kad' hormoni udaraju, tu nema konverzacije! Ni inteligencije! Doduše kod vas je nema pa je nema "prirodnim putem", ali plus i zvezde kada vam oduzmu i to "malo jada i bede" što u glavi imate, onda je dobro i da znate kako se zovete. Vaši horoskopski znaci vam jasno ukazuju da ste uklješteni u nešto iz čega se ne možete izvući. U narodu našem je taj fenomen poznat kao "Ustreptali Čubaka". On vas ubi! Kad u vašim glavama ispusti onaj zvuk, potpuno vas parališe. Pri tome je podržan od strane Merkura koji je pod zaštitom " Napupelog Jode" zbog čega i ne možete ništa drugo, nego da se tu*ate!

Kada je već tako, zašto ne biste, ukoliko idalje ostanete zajedno, snimali porniće. Da vaš "odnos" dobije i novčanu dimenziju. Pri tome naučite i strane jezike, vidite sveta i postanete popularni duo "Hans und Mirinda"!

A možete i da sednete i da otvoreno o svemu što vas tišti porazgovarate. Samo taj prokleti "Ustreptali Čubaka"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare