Izašli smo zajedno i razmenili strasti: Zašto ne želi da imamo seks?

Poštovani, upoznala sam jednog dečka, izašli smo zajedno. Desilo se da smo se poljubili, dosta smo kompatibilni u razgovoru, a i u razmeni strasti. Sledeći put smo se videli i nije bilo seksa. Kaže: 'Poštujem te i ne želim to'.

Ivana Savić

Četvrtak, 26.04.2018.

15:40

Izvor: B92

Izašli smo zajedno i razmenili strasti: Zašto ne želi da imamo seks?

Podeli:

GČ: U prevodu: Ivana, katastrofalna si u seksu! Nisi ga zadovoljila! Šta je tu je, sada ti preostaje obrazovanje: Dakle pornići na netu i uči sestro! Nije to sramota. Sramota je kada te dečko posle prvog tu*anja, otkači uz obrazloženje „poštujem te i ne želim to"! Od toga nema gore! Ustvari sramota je što ti to nisi shvatila kako treba tj. poverovala si da te tako poštuje.

„Desilo se da ste se poljubili"! Ništa besmislenije nisam odavno pročitao. Kako se desilo? Ono, kao, pocrveneli ste i „samoinicijativno ste krenuli ka usnama.." (sačekaj minut, dok odem da se ispovraćam... Evo lakše mi je) i onda se to desilo. Vi ste u vrtiću?!! Desi se i deda i baba da se poljube. Ne vidim što je to nešto specijalno kod vas?

„Kompatibilni ste i u razgovoru i u razmeni strasti"! WTF?! Što bi rekli Zemunci:"Znači, čapri te." Vauuuu...Valjda su po tome, ljudi, poznati.. .da mogu da komuniciraju? Imate zajedničke teme i tako to, prijatno ti dok pričaš sa njim....opet...vauuuu. Jedintveni ste! Niko osim vas nije sposoban da ima zajedničke teme.

Mene zanima ono da ste „kompatibilni u razmeni strasti". Kako ste komptibilni, kada više neće da te tu*a?! Ili ti nemaš pojma šta je to strast ili je strast u 21. veku postala „jako te hvatam za dupe" ili „što smo se zagrlili.."! Priznaćeš da je ovo prvo!

Na osobe, kao ti, koje imaju deficit moždanih ćelija ne bi' da trošim svoje vreme. Ne zato što je moje vreme dragoceno, nego je vreme sa tobom gubljenje smisla.

I zato, čitaj pažljivo: Odmah u školsku klupu i uči od „koleginica" šta se i kako rad, skidaj njihovu tehniku, vežbaj (probaj da pronađeš „kandidata" za vežbu) nebitno što ne znaš jezik (ako gledaš nemačke ili francuske porniće)...ne odustaj...pusti moraliste i oni su od nih učili (ili su ostali nedo*ebani).

Kada završiš „školovanje" (mada su ovde navodnici suvišni, pošto to JESTE školovanje) , obuci se kako su te Lisa Ann i ostale učiteljice naučile i pravac kod dečka „punog poštovanja prema tebi".

Pa kad' mu na delu pokažeš šta znači „kompatibilni u strasti", da vidiš kako će hteti da te poštuje!

Tada ćeš i shvatiti šta znači kada te dečko, stvarno, poštuje a ne „poštuje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare