Bila sam prisnija sa drugom: Raskinuo je sa devojkom, ali još uvek misli na nju

Šta misli o meni dobar drug koji još uvek misli na bivšu iako su raskinuli pre nekoliko meseci, pošto smo bili prisniji nego sto smo inače kao prijatelji?

Nikolina Petričević

Utorak, 08.05.2018.

17:00

Izvor: B92

Bila sam prisnija sa drugom: Raskinuo je sa devojkom, ali još uvek misli na nju

Podeli:

GČ: A šta ti misliš o sebi? To je najvažnije, odnosno od toga kreni. Deluje mi kao da imaš grižu savesti zbog vašeg „prisnijeg odnosa nego što ste inače k'o prijatelji". Dakle, zaostala si!

Ne vidim ničeg lošeg u tome što si sa muškarcem imala seksualne odnose! Niti je to protiv prirodno, niti protiv zakonito, niti je sram. Sram bi trebalo da te bude ako si mu zabila nož u leđa, izdala ga... Nisi tu kada mu trebaš... Van toga, šta te briga!

Razreši šta je tebi problem u odnosu sa drugom. Da li to što ste se tu*ali ili to što se više „loži" na drugu nego na tebe? Kapiram da trojka nikome od vas nije pala napamet? Primitivci.

Pričaj sa njim. Otvorite se jedan prema drugome. Budite iskreni. Ako ti se sviđa tj. hoćeš sa njim vezu, to mu i reci. Kao i ako hoćeš seks bez obaveza ili samo druženje. Traži i da se on otvori prema tebi. Ako ste mogli da se otvorite u seksu, ne vidim nijedan logični razlog zbog kojeg se ne bi otvorili za ostale stvari. A one su presudne za vaš dalji odnos.

Budi spremna da prihvatiš da je to njemu bio samo seks i ništa više (to je inače, uobičajeno kod muškaraca da im je seks seks i ništa više, samo kod papučića i vas žena je seks dokaz da morate odmah pred matičara i sedmoro dece da izrodite) ili da hoće bivšu a ne tebe. Ukoliko je ovo drugo, nemoj da pokušavaš da ga odvojiš od nje, pošto ćeš samo stvoriti kontraefekat. On to mora sam sa sobom da razluči.

Ako ste već bili „prisniji nego inače što su prijatelji", onda bi trebalo da ga poznaješ i da znaš kako da mu priđeš.

Raskrsti sve to sa njim, da znaš na čemu si.

Kada već nisi htela savršen odnos-seks bez obaveza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare