Koji su to fazoni? Ostvarim neku vezu sa devojkama, a onda mi kuliraju poruke

Koji su to fazoni, krenem u neku vezu sa devojkama, bude sve super neko kratko vreme i onda odjednom krenu da mi kuliraju pitanja i poruke, a pritom ih možda pola sata dnevno smaram sa porukama. Naravno i ja posle iskuliranih poruka nemam nameru da se javim.

Miloš Lazić

Sreda, 09.05.2018.

15:00

Izvor: B92

Koji su to fazoni? Ostvarim neku vezu sa devojkama, a onda mi kuliraju poruke

Podeli:

GČ: Smarač si!!! I to neopevani!

Treba te izbegavati!

"Krenem u neku vezu sa devojkama"?! Koliko na skali od 0 do Miloš Lazić treba da budeš smarač kako bi, prvo, formulisao ovakvu glupost a pod dva i da budeš u takvoj gluposti?! Ne lupaj svoju glavicu, odgovoriću umesto tebe- do maksimuma tj. do Miloša Lazića!

Šta znači "krenem u neku vezu"?! Preskočih tvoju nepismenost tj. tvoj nedostatak vokabulara i opet mi nije jasno. Ili si u vezi ili nisi! "Neka veza" nije veza, genije, nego nešto nedefinisano! Smaraču!

"Bude sve super neko vreme"?! Baš sve? To "neko vreme" je, u stvari, bila tvoja veza. Sve posle toga nije. Smaraču!

Kuliraju te, iako ih ti "možda pola sata smaram sa porukama"? Umesto da budeš presrećan što i toliko, čak, izdrže, dok ih smaraš, ti se žališ! Opet ona skala tvoje gluposti koja ide do Miloš Lazić, i pitanje ko još voli da nekoga smara pola sata dnevno?! Samo ti. Smaraču!

I posle ih im se ne javljaš?! Bravoooo... šmekeru! Udario si im čežnju! Sada mi je jasno, zbog čega po beogradskim banderama ima onoliko obešenih devojaka. Od tvoje čežnje! Smaraču!

Kako se ne bi' pretvorio u tebe tj. smarača, završiću sa savetom za tebe. Te sve ionako nisu za tebe tako da se na njih ne obaziri (istina je da ti nisi za njih, ali da mi ne bi skočio sa Brankovog mosta i umesto na betonu, završio u reci i preživeo). Pokušaj da u svakoj sledećoj vezi ustanoviš šta je to šta im prija kod tebe (nema ničega, ali opet neću zbog Brankovog mosta) i to potenciraš. Udaraj im čežnju (nemam pojma zbog čega to žene vole, ali baš vole) ali ne preteruj. I u tvom slučaju, iznad svega, moraš da se držiš jednog pravila - Ne budi ti! Nikako! Smaraču!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare