Da li mi veze ne uspevaju jer sam previše dobra?

Nervira me kad mi prijatelji kažu "Previše si dobra i ugađaš momcima sa kojima si i njima to brzo dosadi zato ti ni jedna veza nije uspela". Jel je moguće to? Mislim uvek ima izuzetaka, ali ja ne mogu da promenim to što nisam od onih što prave scene i ljubomorišu.

Ponedeljak, 14.05.2018.

17:00

Izvor: B92

Da li mi veze ne uspevaju jer sam previše dobra?

Podeli:

A da li pokušala da budeš normalna? Barem pokušala? U prevodu niti da budeš neko ko svima ugađa, niti da budeš drkadžija.

Prijatelji ti kažu da „previše ugađaš momcima sa kojima si". To ti nisu prijatelji, nego idioti! Zbog takvih „prijatelja" si postala takav debil za vezu sa muškarcem!

Molim te objasni mi šta ti to znači da ugađaš momcima?! Lepo se ophodiš prema njima, slušaš šta ti kažu, radiš šta ti kažu, ideš na buljak sa njim subotom, igraš fudbal....tako im ugađaš?! Ako je tvoj odgovor da, onda prestani da se nadaš da ćeš naći svog čoveka! Ikada! Završićeš sa maramom na glavi, perući njegov veš na ruke, dok tvoj čovek hrče na trosedu posle pijanke u seoskoj birtiji.

Ne, naravno da ne treba da praviš ljubomorne scene. Izdva razloga. Prvi zato što Milisavu će to dati povod da te još jednom ispsuje i izvređa dok sipa još „jednu ljutu" u čaćicu. A drugi razlog je da si toliko jadna da će ga to još i nasmejati. A brkovi će ti biti veći no u Karadžića Vuka!

Postoje samo dve „situacije" u kojima treba da ugađaš muškarcu.

Prva je u krevetu tj dok se tucate! Tu je, preporučljivo, da mu ugađaš što više...radiš sve što ti kaže poželi....i još ako imaš neke seksualne „inovacije", biće tvoj do kraja života. I nazad. To što i on treba tebi da ugađa i radi stvari koje ti voliš a ne radi, niti će, to njega a ni tebe, očigledno ne zanima. Kao ni ostale tvoje „koleginice" (čast izuzecima) što ih to ne zanima. Zato i dosadite brzo svom čoveku.

Druga stvar je da mu kuvaš tj da ga hraniš. Da mu budeš mama, ali samo mama u kuhinji. Ne u tucanju, pošto nismo (svi) edipiovci. Ima nas i normlanih. Tu i tamo.

Treba samo u tim situacijama da mu ugađaš. U ostalim, jok.

Budi tako uslužna.

Da ti prevedem.

Budi ono što nisi. Kad, već, ne valja da budeš ono što jesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare