Previše mislim o njemu: Kako da ga prebolim?

Kako preboleti staru ljubav? Previše mislim o njemu, ne znam šta da radim.

Adela Malokas

Petak, 18.05.2018.

15:51

Izvor: B92

Previše mislim o njemu: Kako da ga prebolim?

Podeli:

GČ: Što jače glavom o zid! Vrlo verovatno ti neće uspeti iz prvog puta, zato pokušaj još jednom... i tako dok ga ne preboliš! Važno je dane odustaješ! I da naravno, udaraš glavom o zid, kada komšije nisu kod kuće. Da ne bi morala da još i kaznu plaćaš za uznemiravanje komšiluka!

Kako uviđam, draga Adela, da tvoj mozak bi ovo bukvalno shvatio tj. da ćeš stvarno lupati glavom o zid, moram te zamoliti da ti neko prevede kako je ovo sarkazam (objasniće ti ta osoba šta je sarkazam) odnosno da sam se šalio.

Lek za „preboljevanje stare ljubavi" se nalazi u tvojoj glavi. Pod uslovom da imaš mozak. Sumnjam u postojanje istog u tvom slučaju.

Elem, da ga poseduješ onda bi i pronašla lek! Naravno da ti imaš organ koji se zove mozak, ali nije u funkciji, tako da ti je isto kao i da ga nemaš!

Kako ti mozak ne govori šta ti je činiti, moraću ja.

Zamisli da ti se vrati! Umireš od sreće, depresija nestala, živi ti se ponovo, sve potaman. I bude vam super! I on shvati da je pogrešio što te je šutnuo! I hoće da te ženi! I decu da imate! I cveće je krenulo da cveta iako je januar kao da si na Antartiku!

A onda se probudiš i shvatiš da je sve to samo san! Pošto je to nemoguće!

Razmisli sa kojom pričom biste bili ponovo zajedno i da vam bude super? Na primer tema zašto te je šutnuo? Ili koliko si ih imao dok mi se nisi vratio? Ili, a zašto ne bih i ja bila ljuta i malo te maltretirala, pošto sam patila dok si ti kre*ao? Ili recimo tema: „Zašto gledaš u druge žene dok se šetamo"? Ili „Da li ti je to ljubavnica ili ti se samo slučajno osmehnula"?!

Odakle da počnete kada sve jedan o drugom znate? Kao što znate i kako se i zbog čega sve to i završilo? I opet će! I opet ćeš tugovati! I opet će ga boleti uvo za tebe!

Znam da zvuči otrcano, ali bolje kreni iz početka, ali pravog početka, sa nekim drugim t. novim nego sa bivšim! Ima razloga zašto je bivši! Kao što nema razloga da patiš više za njim, pošto ga baš briga za tebe!

Svaki početak je težak, ali je bolji i lakši nego kraj sa koga bi ti krenula. Ništa nije uspelo, ako je krenulo od kraja. Kada je kraj, onda nema dalje!

Bolje daj šansu početku a ne kraju!

Ipak, kako namaš mozak nego „mozak", verujem da ćeš sarkazam shvatiti bukvalno i krenuti da lupaš glavom o zid!

Pazi, samo, na komišiju Mileta. Znaš da ima slabo srce. Pomisliće da je zemljotres!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare