Šta je to iskren i pošten ljubavni odnos?

Kako u ovo moderno vreme ostvariti iskren i pošten ljubavni odnos?

Utorak, 22.05.2018.

17:00

Izvor: B92

Šta je to iskren i pošten ljubavni odnos?

Podeli:

Sa samim sobom! Ili sa sponzorom! Sa njim ili njima (ako uzimaš dvojicu za trojku) ti je po, onoj, narodnoj:"Čist račun, duga ljubav"! Tu ti je i iskrenost i pošten odnos. Doduše „ljubavni" odnos, ali zar, na kraju krajeva, nije tako i u tzv. regularnim vezama. Barem posle nekog perioda postaje „ljubavni" odnos. Iskren jer oboje znate da je zbog njegovog novčanika a ne emocija. Ustvari tu i ima emocija, prema novcu i obesnom životu. Dakle iskren odnos. Na jedan, čudan, način, ali iskren!

Pošteniji nego većina drugih „društveno prihvatljivih" ljubavnih odnosa. Tamo se oboje ili samo jedno laže kako je super.

Naravno da ima i izuzetaka. Naravno da je moguće i „ovako" pronaćio osobu sa kojom ćeš imati „pošten i iskren odnos". Naravno da je to bolje od bilo čega. Naravno da je to ono čemu svi stremimo- da nađemo svoju, pravu, „bolju polovinu"! Naravno da nećeš uspeti da budeš jedna od tih srećnica. Naravno da su ti šanse 1: 10 000 000! Naravno da i, ako, uđeš u taj procenat, da se relane šanse da se završila sa pripadnikom LGBT populacije ( što je neuporedivo bolje, nego da si završila sa heteroseksualcem)!

Mojne da mi budeš „moralna", kao i većina stanovnika ove zemlje. Uostalom kako da imaš „pošten i iskren odnos" u vremenu u kojem živimo?! Kada ti iz svih medija i svih mogućih drugih „javnih životnih izvora" naturaju starletizam, novac kao, životni, prioritet, nasilje, pevaljke kao rol model našim ćerkama, njihovi izabranici kao rol model našim sinovima, obest, bahatost, bezumnost, nemoral....i sve ostale neljudske ili bolje reći nečovečanske poruke koje upijamo kao sunčevu svetlost!

Da budeš srećna ako nađeš bilo koga ko hoće, makar iz samilosti ili zato što je mortus pijan, da bude sa tobom! U kakvom vremenu živimo, uskoro ćemo tucati a.k.a. voditi ljubav sa mobilnim telefonom.

I to ako nam se posreći!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare