Ako se ne javlja posle svega, da li da ga zovem ili zaboravim?

Upoznala sam muškarca živi u Švedskoj, preko interneta dugo smo se dopisivali i došao je da me vidi. Namera mu je bila da nastavi u Beču da živi i radi i da dođem i ja. Bio je kod mene, lepo smo se slagali i onda kad je otišao javio se jednom, dvaput. Red je da se on javi ako to želi, ja mislim da ja nemam više šta tu da tražim i da zovem.

Utorak, 29.05.2018.

17:00

Izvor: B92

Ako se ne javlja posle svega, da li da ga zovem ili zaboravim?

Podeli:

BRILJANTNO! I tvoje pitanje i tvoj odgovor! Na žalost, moj IQ je isuviše slab ili bolje reći nema ga, pa nisam baš najbolje shvatio neke stvari. Osim više znakova pitanja. To sam shvatio.

Svaka čast što si upoznala tipa preko neta. Zaista. Iskreno, veća je sreća prvo što si našla „kanidata" i drugo, još veća sreća je što hoda na dve noge i ume da koristi ruke. Nemaš pojma koliko si zbog toga srećna. Lako je moglo da ti se dogodi da ti se pre pojavi minotaur preko tih sajtova, nego ljudsko biće. Mada kažu da i minotaur nije za bacanje.

Lepo je što je došao da te upozna. To je vrlo bitan korak, za oboje.

Još lepše što ste se slagali.

Najlepše je što je hteo da i ti dođeš kod njega.

I to je sva lepota tvog slučaja.

Onda je krenula Srbija! I to iz Švedske! Dakle, Milorad koga u Malmeu zovu Ulof (blam ga od njegovog Gadžinog Hana), je pokazao svoje pravo lice. Ti za to niti si kriva, niti imaš bilo kakve veze. U pitanju je tzv „kvatna fizika Gadžinog Hana" u prevodu- seljana! To znači da selo iz Milorada nikada neće da izađe!

Koji su stvarni razlozi zbog kojih ti se nije javio, vrlo verovatno da ne zna ni on. A ima ih na pretek. Recimo, kod kuće ga je sačekala (brkata) Radosava i oklagijala ga je (odvalila od btina oklagijom). Možda je samo hteo „lahki peting" sa tobom da vidi da li je idalje glavni baja u Han(u) i Malmeu? Možda hoće svih 286 kandidatkinja da „overi" i da onda odluči? Ipak mu se sviđa Bjern, komšija sa 3. sprata i odlučio je da izađe iz ormana? Oteli ga vanzemlajci, silovali, oplodili i sada draška svoj trudnički stomak?

Može da bude svašta.

Šta ti treba da uradiš? Već si odgovorila. NIŠTA! On je na potezu.

Tvoje da čekaš Godoa ili da budeš pametna i nastaviš dalje svoju potragu za čovekom.

Ali sledeći put nemoj da kažeš minotauru ne. Bolje ga zajaši, urlikni „Jihaaaa..." i kreni put Malmea!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare