Škorpije su opasnice, Vage lepotice, a ovaj znak je "dva u jedan"

Ona je rođena da bude na čelu, neustrašiva je i baš zato je i prvi znak horoskopa.

AstroZabava | super zena |
Podeli
foto:konradbak/depositphotos.com
foto:konradbak/depositphotos.com

U pitanju su žene u znaku Ovna.

Ona je večiti i nepokolebljivi optimista, pa je polje njenog interesovanja često borba za prava drugih, kao i borba za bolju budućnost. Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista, koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi, ima mane, a njene su najčešće egocentričnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

U ljubavi je vrlo strastvena i voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom, te prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnetski privlačna, jer je doživljavaju kao vrlo intrigantnu, a osvajanje Ovnice neretko je izazov. Kad je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća potčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vredi.

Prijateljstva sa Ovnicom su vrlo intenzivna i one uvek imaju prijatelje za ceo život. Prijateljima je nekada teško da razumeju njenu nezavisnost pa je to čest razlog ljubomore drugih prema njoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 19 sledeca idi na stranu