Aktuelno

Od ignorisanja do nekontrolisanog besa: Kako se svađa svaki horoskopski znak

Ribe jedva čekaju da svađa završi, dok Blizanci uživaju u svađi..

Subota, 27.08.2022.

11:45

Izvor: Vecernji

Od ignorisanja do nekontrolisanog besa: Kako se svađa svaki horoskopski znak
Foto: Kateryna Onyshchuk/shutterstock

Podeli:

Ovan

Borili bi se 'do smrti', čak i ako je u pitanju samo neka društvena igra. Glasni su, strastveni, vatreni i ratoborni, ali nisu zlonamerni niti željni svađe. Svađe su velike, ali kratkotrajne i obično su spremni brzo da krenu dalje.

Bik

Sposobni su da stvore hladnu, neprobojnu tišinu koja može da traje godinama, protiv onih za koje smatraju da su im učinili nepravdu ili ih izneverili. Nisu zli niti užasni, i treba im puno vremena da dosegnu tačku ključanja, ali kada se to dogodi, zaista postanu besni i ljuti. Nakon toga, nastaje samo hladna tišina. Mogu da otpišu druge lakše od većine.

Blizanci


Nekako uživaju u svađi i to je vrlo često ono što im se mota po glavi. Drugi često moraju dvaput da razmisle pre nego što ih napadnu verbalno, jer su brze, iscrpljujuće i pametne osobe koje govore sve pametne stvari. Drugima se svađa s njima čini se kao da im neko drži lekciju.

Rak

Vole da prećute svoje prave misli i osćanja češće nego što će nešto da kažu, ali ako ih neko dovede do te mere da polude, onda će mu zaista i reći sve što misle. U deset minuta mogu da prođu kroz deset različitih raspoloženja.

Lav

Vole da su voljeni i sviđaju se svima, pa su uvek šokirani što se neko protivi ili se ne slaže s njima i to ih vređa. Povređeni Lavovi napadaju i besne. Ako su uznemireni, to će i uzvratiti. Ali onda, poput tipično vatrenog znaka, ljutnja ih prođe i ponovno žele da budu prijatelji.

Devica

Rasprava s Devicom može da činiti kao izdržavanje dugotrajne sudske rasprave, gde vam oni iznose precizne argumente. Svađa s njima je iscrpljujuća jer nikada ne zaboravljaju greške i napadaju sve nedoslednosti. Ne vole lične i emocionalne ispade, pa samo iznose činjenice i prigovore.

Vaga

Vage mrze sukobe i konflikte. Oni su majstori taktika i diplomacije, i mogu učiniti da svađa izgleda kao da ste upravo imali prijateljski, ili neki ugodni razgovor, a istina je zapravo potpuno drugačija.

Škorpija

Treba izbegavati svađu s ovim znakom. Škorpije će se poslužiti svim potrebnim sredstvima kako bi pobedili u svađi, odnosno kako bi oni bili u pravu. Njihova žudnja za osvetom je velika. Legendarna je njihova sposobnost da igraju strpljivo i čekaju pravi trenutak za napad. Mogu biti nemilosrdni i okrutni.

Strelac

Strelci su prirodni filozofi pa se većina argumenata može da čini ideološkim ili racionalnim, a oni vole da razmišljaju o široj slici. Svađaju se, kao što rade i sve drugo, s guštom i entuzijazmom, čineći to ponekad prilično zabavnim.

Jarac

Ako njihov govor postane suzdržan i hladan, onda ih je neko verojatno razljutio, a tišina je smrtonosna. Jarac je jako osetljiv i uzimaju stvari k srcu, do srži. Zafrkancija nije dobra ideja jer ih šala na račun njihovih mana ili osobina neće nasmati. Zamerke mogu fs traju godinama, i oni zaista nikada ne zaboravljaju i ne opraštaju.

Vodolija

Poprilično uživaju u verbalnom prepucavanju i svađi. Oni uvek pronalaze širu sliku, istinu ili radikalnu opciju na koju niste računali. Vodolije su veliki mislioci i svađaju se na velik način.

Riba


Ribe će verovatno plakati tokom svađe jer stvarno ne vole loše vibracije, stres ili sukobe. Mogli bi pristati na sve kako bi to prestalo. Ipka, oni pamte i ostaviće trag na vašem karakteru zbog ćete se na kraju osećati loše zbog sebe. S Ribom treba sve na lep način i ne smete ih spuštati. Oni će vaš osuđivati zbog vašeg lošeg ponašanja i nekako vam nametnuti osećaj krivice koji ne želite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare