Spremite se: Dva dana u septembru doneće dosta nevolja za sve horoskopske znakove

Obratite pažnju na položaj planeta koje će negativno uticati na vas.

AstroZabava | Sensa |
Podeli
Foto: Piven Kostiantyn/Shutterstock
Foto: Piven Kostiantyn/Shutterstock

Svakog meseca postoji bar nekoliko dana kada položaj planeta donosi nevolje horoskopskim znakovima. Međutim, u septembru će to biti samo dva dana kada će planete doneti trzavice u vaš život. Astrolozi savetuju da obratite pažnju!

Veliki nedeljni horoskop: Rakovi započinju tajne odnose, Lavove očekuju ogromni troškovi

10. septembar- počinje retrogradni Merkur

Dok se Merkur kreće u suprotnom smeru, očekuju nas razne nevolje na polju karijere, poslovanja i finansija. To će potrajati sve do 2. oktobra, ali posebnu pažnju treba obratiti na sam dan tranzicije 10. septembra. Tada je najbitnije ne rizikovati s novcem jer su gubici izvesni. Pošto je Merkur planeta komunikacija, u narednom periodu mogući su nesporazumi, širenje glasina i neistina. Verujte samo proverenim činjenicama. 10. septembra ne preporučuje se ni kretanje na put.

Od ignorisanja do nekontrolisanog besa: Kako se svađa svaki horoskopski znak

Ovog dana desiće se još jedan negativan događaj- pun Mesec u znaku Riba. Ovo je veoma nepovoljna situacija koja stvara unutrašnju neravnotežu. Tog dana biće veoma teško raditi i postići bilo kakav dogovor.

Horoskop otkriva kakva je vaša svekrva: Vage vole poklone, Ribe upravljaju decom

26. septembar – Merkur u konjunkciji sa Venerom

Drugi opasan dan proći će pod okriljem aspekta između Merkura i Venere. Kada se ove dve planete spoje, tj. nađu na istoj strani Zemlje, to će dovesti do velikih nevolja u svim oblastima života. Tog dana mnogi će izgubiti želju i volju da rade, napreduju, da stvaraju. Velike su šanse da se razviju apatija i depresija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu